GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Vineri încep sferturile la Campionatul Mondial! Olanda - Argentina, un meci cât o finală! Trei PONTURI pentru duelul Van Dijk vs. Messi

Articol de - Publicat marti, 06 decembrie 2022 22:06 / Actualizat marti, 06 decembrie 2022 22:06

Campionatul Mondial de Fotbal intră spre linia de finish, iar vineri încep partidele din sferturi! Maroc a provocat surpriza și a eliminat Spania, în timp ce Portugalia a obținut ultimul loc de calificare, după ce a învins Elveția.

Programul pentru ziua de vineri conține două meciuri din sferturi: de la 17:00 avem Croația - Brazilia, iar de la ora 21:00 avem super-duelul dintre Olanda și Argentina.

Olanda și Argentina se întâlnesc într-un sfert de finală care se anunță extrem de disputat. Avem două echipe care au trăit diferit acest Mondial până acum: olandezii au fost constanți, n-au pierdut niciodată și au bifat doar o remiză, cu Ecuador, în grupă, în timp ce argentinienii au început extrem de prost, înfrângere cu Arabia Saudită, dar apoi au turat motoarele la maximum și au bifat 3 victorii convingătoare. T

otuși, Argentina a avut misiune ușoară cu Australia, iar Olanda va fi un adversar de cu totul alt calibru. Fără strălucirea lui Messi și, uneori, fără incursiunile lui Di Maria, Argentina nu e o echipă care să te impresioneze prin individualități. Iar dacă am pune în balanță cine e mai ”echipă”, atunci balanța pare să încline mai degrabă spre Olanda în acest moment.

Trei COTE de Super Mondial pentru Olanda - Argentina:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
Macondo
Macondo  •  09 Decembrie 2022, 14:40

Meci echilibrat. La ce apărare are Olanda va fi foarte greu inclusiv pentru Messi sa o străpungă. Olanda nu mai joacă frumos ca pe vremuri, a devenit un fel de Italia. Probabil si-au dat seama ca folosind o rețetă pragmatică are mai mari șanse la titlu.

dinamo100
dinamo100  •  08 Decembrie 2022, 14:20

Nu cred ca echipele prezentate aici sunt cele care se vor regasi pe teren. La argentinieni nu ii vad pe Molina, De Paul, cred totusi ca macar unul din ei va juca. Oricum, va fi un meci echilibrat, Olanda e o nuca tare, iar Van Gaal un antrenor cu mare experienta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează