GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Voluntari - Dunărea Călărași: Azi aflăm cine prinde ultimul bilet pentru Liga 1! Trei PONTURI pentru al doilea joc de baraj

Articol de - Publicat joi, 03 iunie 2021 13:57 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 13:57

FC Voluntari și Dunărea Călărași vor rezolva azi, de la 20:30, ultima necunoscută pentru sezonul viitor: cine va ocupa ultimul loc din Liga 1 și cine va evolua în Liga a 2-a. În tur, Voluntari s-a impus cu 2-1 la Călărași, iar Dunărea are nevoie de un meci perfect pentru a întoarce soarta barajului.

Miercuri, CS Mioveni a reușit surpriza și a promovat în Liga 1, după ce a învins-o pe Hermannstadt, scor 2-1. A fost pentru prima dată de la inaugurarea noului format când o echipă de ligă secundă câștigă un baraj în fața unei formații din Liga 1. Astfel, Mioveni și Hermannstadt vor face rocada, iar Voluntari și Dunărea Călărași vor tranșa duelul pentru ultimul loc rămas liber în Liga 1.

În primul joc, Dunărea a speratcu adevărat doar 10 minute! Kanda a deschis scorul pentru călărășeni în minutul 31, dar ilfovenii au reușit să egaleze în minutul 41, prin Jefte Betancor. În partea a doua, pe teren a existat doar Voluntariul, care a reușit să marcheze pentru 2-1 în minutul 73, prin Vlad, și a ratat alte trei ocazii imense.

Acum, Dunărea e obligată să marcheze cel puțin două goluri pentru a spera la promovare, dar trupa lui Pustai va avea o misiune aproape imposibilă. Alami, principalul om de atac al Călărașiului, s-a accidentat în partida tur și are șanse mici să joace azi, în timp ce mijlocaul Lopez e suspendat, după ce a fost eliminat la ultima fază a primei întâlniri.

Trei ponturi pentru Voluntari - Dunărea Călărași:

  • Victorie Voluntari - cotă 1,34 la Superbet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,80 la Betano
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,65 la Unibet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează