PARIURI SPORTIVE  ·  LIGA 1

Voluntari întâlnește singura echipă fără victorie în deplasare

Articol de — Duminica, 08 Martie, 15:14

Voluntari - Hermannstadt: Cu 4 victorii, o remiză și o înfrângere în 2020, FC Voluntari e la 3 puncte de locul în barajul pentru evitarea retrogradării și la 4 puncte de salvarea directă. 

Poli Iași și Clinceni au jucat deja, așa că, dacă învinge, Voluntari ajunge la egalitate de puncte cu Academica și la 1 punct în spatele moldovenilor. 

Speranțe și îngrijorare în același pachet

Voluntariul a început playout-ul cu un rezultat foarte bun, remiză la Viitorul, în vreme ce Hermannstadt a câștigat acasă cu cei de la Chindia. Dar toate echipele, de la locul 2 în jos, sunt pasibile de a intra în lupta pentru evitarea retrogradării. Între Sepsi (locul 2) și Clinceni (locul 6 merge la baraj) sunt doar 4 puncte. 

În partida de azi, FC Voluntari poate spera la un rezultat pozitiv, având în vedere faptul că Hermannstadt e singura echipă a campionatului ce nu a reușit să câștige în deplasare. 

Pont: Varianta 1X pare alegerea logică, dar cota e doar 1.33. Așa că folosim funcția ”Creare pariu” de la Unibet pentru a ajunge la o cotă mai convenabilă. Astfel, ”1X și gazdele marchează” are cota 1.56! Medicii de la Suceava, indignați că ”suntem puși de conducerea militară să mergem goi prin curte, după ce facem duș”. Ce spune generalul

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1