GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LIGA 1

Voluntari întâlnește singura echipă fără victorie în deplasare

Articol de - Publicat duminica, 08 martie 2020 15:14

Voluntari - Hermannstadt: Cu 4 victorii, o remiză și o înfrângere în 2020, FC Voluntari e la 3 puncte de locul în barajul pentru evitarea retrogradării și la 4 puncte de salvarea directă. 

Poli Iași și Clinceni au jucat deja, așa că, dacă învinge, Voluntari ajunge la egalitate de puncte cu Academica și la 1 punct în spatele moldovenilor. 

Speranțe și îngrijorare în același pachet

Voluntariul a început playout-ul cu un rezultat foarte bun, remiză la Viitorul, în vreme ce Hermannstadt a câștigat acasă cu cei de la Chindia. Dar toate echipele, de la locul 2 în jos, sunt pasibile de a intra în lupta pentru evitarea retrogradării. Între Sepsi (locul 2) și Clinceni (locul 6 merge la baraj) sunt doar 4 puncte. 

În partida de azi, FC Voluntari poate spera la un rezultat pozitiv, având în vedere faptul că Hermannstadt e singura echipă a campionatului ce nu a reușit să câștige în deplasare. 

Pont: Varianta 1X pare alegerea logică, dar cota e doar 1.33. Așa că folosim funcția ”Creare pariu” de la Unibet pentru a ajunge la o cotă mai convenabilă. Astfel, ”1X și gazdele marchează” are cota 1.56! 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează