GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Werder se sufocă după 5 meciuri în 17 zile. Și duminică joacă iar, cu Wolfsburg!

Articol de - Publicat sambata, 06 iunie 2020 11:43

Duminică, de la ora 14:30, Werder Bremen primește vizita lui Wolfsburg, în prima partidă a zilei din Bundesliga. În tur, Werder s-a impus cu scorul de 3-2. 

Statistica meciurilor directe e, de altfel, cum nu se poate mai bună pentru gazdele întâlnirii. Acestea s-au impus nu doar în tur, ci și în ultimele 4 dispute de pe teren propriu. 

Multe goluri în meciurile directe

Pe 21 noiembrie 2015, Wolfsburg o bătea cu 6-0 pe Werder și, chiar dacă rezultatul a fost unul umilitor, acesta a avut darul de a impulsiona echipa din Bremen. În următoarele 8 meciuri directe, Werder a câștigat de 6 ori și a remizat în celelalte 2 întâlniri. 

Dar, chiar dacă balanța a înclinat clar în această direcție, fiecare partidă a fost disputată. Din cele 8, nu mai puțin de 7 au bifat goluri în ambele porți, iar media totală a reușitelor a fost de 3.25 goluri pe meci. 

Emoții diferite pe final de sezon

Werder Bremen nu a rezistat ritmului impus la reluarea Bundesligii, cu atât mai mult cu cât a avut și o restanță de jucat. În 17 zile a evoluat de 5 ori, iar rezultatele promițătoare din etapele 27, 28 și 29, în care a obținut două victorii și o remiză, au fost compromise de înfrângerea din restanța cu Frankfurt, 0-3 acasă. 

La doar 4 zile distanță e programată întâlnirea cu Wolfsburg, iar finalul de sezon i-o mai aduce în cale și pe Bayern Munchen peste încă două etape. Salvarea de la retrogradare este posibilă, totuși. Cei trei adversari rămași, Paderborn, Mainz și Koln sunt accesibili și implicați direct în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

De la revenire, Wolfsburg a câștigat cele două meciuri din deplasare (la Augsburg și Leverkusen), dar le-a pierdut pe cele două de acasă (cu Dortmund și Frankfurt). Aflată în lupta pentru calificarea în Europa League, echipa lui Oliver Glasner mai are de jucat cu Freiburg și Bayern acasă și cu Gladbach și Schalke în deplasare. 

Pont pentru pariuri: X2 și 2+, cota 1.66 la Betfair

Date statistice pentru Werder - Wolfsburg

  • Wolfsburg are o medie de 5.07 cornere obținute pe etapă
  • Werder are o medie de 4.68 cornere obținute pe etapă
  • Două dintre cele 3 goluri înscrise de Bremen de la revenire au fost marcate de Leonardo Bittencourt
  • Ambele formații vin după câte o înfrângere cu Frankfurt pe teren propriu
  • În meciurile lui Wolfsburg se înregistrează cea mai mică medie de goluri din Bundesliga, 2.66 pe etapă
  • Werder a marcat 3 goluri în ultimele 5 etape
  • Werder nu a primit gol în 3 din ultimele 4 etape
  • În 14 etape disputate acasă, Werder a marcat de 9 ori și a primit 33 de goluri
  • Wolfsburg are 4 victorii și o remiză în ultimele 5 deplasări
  • Fiecare dintre ultimele 6 deplasări ale lui Wolfsburg au bifat câte minimum 3 goluri și s-a marcat în ambele porți

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează