GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PREMIER LEAGUE

West Ham - Wolverhampton: Fără antrenor și fără puncte! Profită Wolves de situația complicată a ”ciocănarilor”?

David Moyes, antrenorul lui West Ham - sursă foto: whufc.com
David Moyes, antrenorul lui West Ham - sursă foto: whufc.com

Articol de - Publicat duminica, 27 septembrie 2020 13:59 / Actualizat duminica, 27 septembrie 2020 13:59

West Ham - Wolverhampton se joacă azi, de la 21:00, în cadrul etapei cu numărul trei din Premier League. Gazdele nu se pot baza pe antrenorul David Moyes și pe doi jucători, toți depistați cu coronavirus.

West Ham n-are niciun punct după primele două runde din Premier League. ”Ciocănarii” au pierdut, acasă, cu Newcastle (0-2) și în deplasarea cu Arsenal (1-2), iar David Moyes e favoritul caselor de pariuri în ceea ce privește primul antrenor demis în actualul sezon. Tehnicianul scoțian nici nu-și va putea conduce elevii de pe bancă în următoarele două partide, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Tot în carantină se află și fotbaliștii Josh Cullen și Issa Diop.

Nici Wolves n-o duce foarte bine. Oaspeții de azi au început cu dreptul sezonul, victorie în deplasarea de la Sheffield United (2-0), dar au legat apoi două rezultate negative. Înfrângere cu Manchester City (1-3) și eliminare neașteptată din Cupa Ligii Angliei, după 0-1 în fața lui Stoke.

WEST HAM - WOLVERHAMPTON | DUELURI DIRECTE

În ultimele două sezoane, Wolverhampton a câștigat toate cele patru partide cu West Ham. Mai mult, Wolves n-a primit niciun gol în jocurile cu ”ciocănarii”. Ultima victorie a lui West Ham. în campionat, în fața lui Wolverhampton datează din 2011. Echipa londoneză se poate lăuda însă și cu un succes ceva mai recent în fața lui Wolves, în 2016, în Cupa Ligii Angliei, victorie cu 1-0.

Un alt detaliu extrem de important este acela că West Ham se află în fața unei statistici îngrijorătoare. ”Ciocănarii” au primit gol acasă în ultimele 10 partide, iar apărarea trupei lui Moyes pare în continuare departe de ideea de siguranță.

PONT: PSF 2 - cotă 1,80 la Fortuna

Citește și alte ponturi de azi:

Tottenham - Newcastle: Să profităm de ”nervii” lui Mourinho. Cota zilei în Premier League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează