GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

BUNDESLIGA. Cele mai atractive 4 cote de încercat la Augsburg - Wolfsburg

Articol de - Publicat sambata, 09 mai 2020 13:38

În prima etapă de la reluarea Bundesligii, Augsburg primește vizita lui Wolfsburg sâmbătă, 16 mai, de la ora 16:30. În tur a fost 0-0, însă ediția trecută de campionat a bifat două succese greu de uitat ale ”lupilor”, 8-1 acasă și 3-2 în deplasare. 

În clasament, Wolfsburg ocupă poziția a șaptea, iar Augsburg e pe locul 14, aceasta deși echipa gazdă din această etapă a marcat mai multe goluri, 36, decât adversarii, care au înscris doar de 34 de ori. Diferența se face la capitolul defensiv, acolo unde Wolfsburg stă mult mai bine, cu 30 de goluri primite, față de cele 52 încasate de Augsburg.  

Augsburg și-a schimbat antrenorul

În vara lui 2017, Bayer Leverkusen îl numea antrenor pe Heiko Herrlich, un tehnician tânăr, fost jucător al clubului. Herrlich nu confirmase nicăieri până atunci, însă ”aspirinele” sperau într-o poveste de succes. Nu a fost să fie și, peste un an și jumătate, acesta era deja demis, clubul menționând faptul că Herrlich nu e un tactician de valoare, lucru care s-ar fi văzut în prestațiile slabe ale echipei. Nici povestea de la meciul cu Gladbach nu a ajutat, antrenorul simulând atunci că a fost lovit de un jucător advers (detalii aici).

Pe 10 martie 2020, după încă un an și jumătate, perioadă în care ofertele au lipsit, Heiko Herrlich ajunge la Augsburg, care, odată intrată în pauza cauzată de pandemia de Coronavirus, l-a demis pe Martin Schmidt după cele 7 înfrângeri suferite în ultimele 9 etape. În ultimul meci jucat cu Schmidt pe bancă, 0-2 în deplasarea de la Bayern Munchen, Augsburg avusese o posesie de 26%!

Rezultate bune pentru Wolfsburg înaintea pauzei

De partea cealaltă, Wolfsburg a traversat o primă parte a sezonului cu multe oscilații. Participarea în Europa League și în Cupa Germaniei a obosit jucătorii și au apărut rezultatele negative. Însă, după revenirea din pauza de iarnă, echipa a început să arate, treptat, mai bine, iar în luna februarie s-a înregistrat cea mai bună serie din întreg sezonul, cu 5 victorii și un rezultat de egalitate. 

Augsburg și-a recuperat toți jucătorii accidentați

Augsburg nu are probleme de efectiv. Atacantul islandez Finnbogason a fost accidentat, dar a fost recuperat și sunt șanse să poată fi folosit contra lui Wolfsburg. Oaspeții nu vor putea conta, însă, pe doi jucători importanți, atacantul olandez Weghorst, golgeterul echipei, și mijlocașul francez Guilavogui.

Date statistice și cote pentru pariuri

  • În meciurile lui Augsburg se înregistrează a treia medie de goluri a campionatului (3.52 pe etapă), după Dortmund și Bayern - Peste 2.5 goluri, cota 1.85
  • În meciurile lui Wolfsburg se înregistrează cea mai mică medie de goluri din Bundesliga, 2.56 pe etapă - Total goluri 0-2, cota 1.95
  • Augsburg e echipa cu cea mai mică posesie din campionat, 40.1% - X2 la pauză, X2 la final, cota 1.50
  • Augsburg are cea mai mică medie a paselor reușite, 69.5% - X2 și 0-4 goluri, cota 1.51

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează