GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Wolverhampton - Tottenham: Își revine echipa lui Mourinho? Pariul care a fost câștigător în ultimele patru meciuri directe

Articol de - Publicat duminica, 27 decembrie 2020 00:42 / Actualizat duminica, 27 decembrie 2020 08:32

Wolverhampton - Tottenham se joacă azi, de la 21:15, în etapa a 15-a din Premier League. Spurs n-a mai câștigat de trei runde în campionat și s-a prăbușit în clasament.

Ierarhia din Premier League e atât de strânsă încât nu există loc de pași greșiți fără urmări. Tottenham părea contracandidata principală a lui Liverpool pentru lupta la titlu, dar echipa lui Mourinho n-a putut ține ritmul și e K.O. de trei etape. Egal cu Palace, 1-1, și înfrângeri cu Liverpool (1-2) și Leicester (0-2).

Perioada proastă a coborât-o pe Tottenham de pe prima poziție până pe locul opt! Spurs are 25 de puncte și e la șase puncte în spatele liderului Liverpool, după 14 runde disputate. Acum, Tottenham va trebui să treacă peste o altă deplasare complicată, la Wolves.

„Lupii” nu se pot lăuda cu o formă prea bună, au trei înfrângeri în ultimele cinci meciuri de campionat, și sunt abia pe locul 11, cu doar 20 de puncte acumulate. Băieții lui Espirito Santo vin în fața lui Tottenham după înfrângerea surprinzătoare cu Burnley, 1-2, dar au o problemă și mai mare: n-au mai bătut-o pe Tottenham, acasă, din 2010.

În ultimii ani, de la revenirea lui Wolverhampton în Premier League, confruntările cu Tottenham au fost întotdeauna spectaculoase. Din 2018, toate cele patru „directe” au adus minimum trei goluri, iar reușitele s-au consemnat în ambele porți. Chiar dacă Mourinho încă mai „parchează autobuzul” sunt, totuși, șanse importante să vedem din nou în meci cu goluri.

PONT: Ambele echipe marchează - cotă 2,00 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează