GSP SPECIAL  »  POKER  »  POKER ONLINE

Ai parte de distracţie la Full Tilt

Articol de GSP - Publicat luni, 07 decembrie 2009 00:00

Căutaţi orele vesele zilnice şi accesaţi mesele Full Tilt create special pentru a începe să câştigaţi punctele voastre Full Tilt Points de două sau de trei ori mai rapid decât de obicei.

Nu glumim. La Full Tilt poţi dubla sau chiar tripla punctele Full Tilt jucând jocurile tale clasice şi turneele preferate.

Punctele bonus vor apărea automat în contul vostru aşa că tot ceea ce trebuie să vă îngrijoreze e modul de cheltuire a acestora.

Vă veţi da seama care sunt mesele care oferă un număr dublu sau triplu de puncte căutând faţa zâmbitoare în coloana "Jucători" a lobby-ului Full Tilt Poker. Jocul la aceste mese vă poate aduce dublul sau chiar triplul numărului de puncte Full Tilt pe care le-aţi câştiga în mod normal. Cu aceste puncte puteţi achiziţiona inclusiv televizoare cu plasmă, notebook-uri, iPod-uri sau haina voastră personalizată Full Tilt Poker.

Daca vrei să începi distracţia atunci click aici.

Despre acest subiect şi nu numai poţi discuta pe forum. Click aici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close