GSP SPECIAL  »  POKER  »  POKER ONLINE

Câştigă Paşapoarte PokerStars în decembrie!

Articol de GSP - Publicat joi, 10 decembrie 2009 00:00

PokerStars va încheia anul în stil, dându-ţi şansa de a câştiga un Paşaport PokerStars suplimentar dacă obţii un punctaj mare în Tournament Leader Board-ul Lunar din decembrie. Termină între primii 2.000 şi poţi câştiga unul dintre cele şase paşapoarte, plus o parte din uriaşul fond de premii cash.

Câştigarea unui Paşaport PokerStars îţi permite să călătoreşti la cele mai mari evenimente live, inclusiv la European Poker Tour (EPT), Asia Pacific Poker Tour (APPT) şi nu numai.

Cel mai bun lucru în ceea ce priveşte promoţia Paşaport PokerStars este că intrarea este gratuită. Tot ce trebuie să faci pentru a participa este să continui să joci în aceleaşi turnee obişnuite în care joci de obicei, în perioada 1-31 decembrie.

Iată cum funcţionează sistemul de calificare
Toţi jucătorii care termină între primii 2.000 în Tournament Leader Board-ul Lunar din decembrie (perioada de calificare este 1-31 decembrie 2009) vor avea şansa de a câştiga paşapoarte şi cash.
Gaseşte totul la  PokerStars în 'Turneu' & 'Special'.

Click aici pentru a începe.

Despre acest subiect şi nu numai discută pe forum. Click aici.

Playtech: Ce a făcut fiul lui Petrică Cercel la cimitir. Momente tulburătoare înainte de înmormântare


Comentarii (1)
 •  11 Decembrie 2009, 00:08

Atentie, nu va lasati prostiti de pokerstars ,nu jucati pe bani real , au oameni platiti care stiu ce carti aveti in mana sau chiar va dirijeaza ce carti sa primiti , este o mare tzeapa plus ca e o adresa foarte grea , eu am intrat dar nu am gasit jocul de poker , doar imitatii de poker un fel de 21 , septica....ceva ce seamana ,e ca si un labirint porcaria asta de site, lasatio balta si au tot felul de reguli ciudate , e foarte complex sa intrii sa joci mai ales daca nu sti engleza bin

Vezi toate comentariile (1)
Comentează