GSP SPECIAL  »  POKER  »  POKER ONLINE

Paşapoarte PokerStars suplimentare în decembrie!

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2009 00:00

PokerStars va încheia anul în stil, dându-ţi şansa de a câştiga un Paşaport PokerStars suplimentar dacă obţii un punctaj mare în Tournament Leader Board-ul Lunar din decembrie. Termină între primii 2.000 şi poţi câştiga unul dintre cele şase paşapoarte, plus o parte din uriaşul fond de premii cash.

Câştigarea unui Paşaport PokerStars îţi permite să călătoreşti la cele mai mari evenimente live, inclusiv la European Poker Tour (EPT), Asia Pacific Poker Tour (APPT) şi nu numai.
Cel mai bun lucru în ceea ce priveşte promoţia Paşaport PokerStars este că intrarea este gratuită. Tot ce trebuie să faci pentru a participa este să continui să joci în aceleaşi turnee obişnuite în care joci de obicei, în perioada 1-31 decembrie.

 Iată cum funcţionează sistemul de calificare
Toţi jucătorii care termină între primii 2.000 în Tournament Leader Board-ul Lunar din decembrie (perioada de calificare este 1-31 decembrie 2009) vor avea şansa de a câştiga paşapoarte şi cash.
Gaseşte totul la  PokerStars în 'Turneu' & 'Special'.

Click aici pentru a începe.

Despre acest subiect şi nu numai discută pe forum. Click aici.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  14 Decembrie 2009, 13:13

Intereseaza pe cineva, asa bazaconii...? Auzi,sa pierzi bai cu pasaport..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează