GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

10 idei de cadouri pentru copii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 noiembrie 2021 12:00 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 17:37

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar tu încă nu te-ai decis ce ai putea să-i oferi în dar? Din fericire, există numeroase opțiuni dintre care să alegi. Găsește-ți inspirația citind despre 10 idei de cadouri pentru copii!

Cărți pentru copii

Cărțile pentru copiii sunt ideale pentru micuții avizi după povești și aventuri în lumi imaginare. Acestea sunt perfecte atât pentru ora somnului, cât și pentru a cultiva dragostea pentru lectură a copiilor. De asemenea, cărțile contribuie inclusiv la dezvoltarea imaginației celor mici și le stârnesc curiozitatea pentru noi domenii, făcând astfel un cadou grozav pentru orice copil căruia îi place să se lase purtat de o lume a fanteziei.

Plastilină și matrițe

Modelarea plastilinei contribuie foarte mult la dezvoltarea senzorială a copiilor și, în același timp, este grozavă pentru exprimarea creativității acestora. Pe lângă plastilina care-i va fura ochii prin culorile sale variate poți adăuga și câteva matrițe interesante pe care cel mic le poate folosi pentru a adăuga detalii formelor pe care le realizează.

Cărți de colorat

Cu ajutorul cărților de colorat, copiii pot aduce la viață personaje și obiecte din lumea animală, vegetală și nu numai. Fie că e vorba de coloratul pe numere sau de desene care lasă la latitudinea celui mic alegerea culorilor, astfel de cărți pot ține ocupat copilul ore în șir și îl pot ajuta să deprindă atenția la detalii.

Un instrument muzical

În cazul în care micuțul este fascinat de muzică și își dorește mai mult decât să o aprecieze ca ascultător, atunci îi poți dărui instrumentul muzical preferat. Fie că e vorba de o chitară, o orgă, o trompetă sau un set de tobe, copilul va fi curios să exploreze lumea muzicală. Cu ajutorul câtorva lecții și cu puțină răbdare, puteți avea amândoi surpriza de a descoperi că cel mic are un adevărat talent.

Hăinuțe

Copiii se află în dezvoltare, așadar, pe măsură ce cresc, au nevoie mereu de hăinuțe noi. Alege obiecte vestimentare în care se va simți comod și care-i vor face plăcere să le poarte. Fetițelor care se visează balerine le poți dărui un tutu, în vreme ce pentru băiețeii cărora le place să se joace de-a pompierii poți alege o salopetă galbenă.

Căsuță de jucărie

Multe lucruri se pot întâmpla într-o căsuță de jucărie: păpușile pot lua masa în camera de dining, își pot primi invitații la o cafea în sufragerie, pot prepara mese delicioase pentru întreaga familie în bucătărie și, după o zi atât de plină, pot adormi liniștite în dormitor. Acest mic univers al lumii păpușilor poate fi construit de la zero atunci când îi oferi copilului o căsuță de jucărie!

Piste pentru mașinuțe

Pistele pentru mașinuțe, mai ales cele care pot fi construite în diverse modalități, reprezintă o adevărată sursă de distracție pentru copiii cărora le place să realizeze întregi „campionate de raliuri”. Adu-i micului organizator de campionate zâmbetul pe buze și cheful de joacă!

Jucării interactive

Jucăriile interactive sunt mai mult decât potrivite pentru copiii mici care se află în plină dezvoltare. Alege o jucărie care imită sunetele pe care le fac diverse animale, care le provoacă gândirea în spațiu prin potrivirea formelor geometrice, un volan de jucărie sau un ceas distractiv.

Rucsac tematic

În cazul în care cel mic merge la grădiniță sau la școală, ce îl poate încânta mai mult decât un rucsac cu personajul său preferat din desenele animate pe care le urmărește? Acesta nu va fi doar un cadou practic, ci și unul mult apreciat!

Nisip kinetic

Nisipul kinetic este un nisip special, care nu se împrăștie și nu rămâne în haine, fiind o opțiune grozavă pentru copiii care-și doresc să modeleze castele chiar și în lunile reci de iarnă. Nu doar atât, dar este ideal și pentru dezvoltarea motricității fine, fiind astfel un cadou deosebit pentru cei mici.

Oricare ar fi ocazia pentru care îi dăruiești celui mic un cadou, fie că e Crăciunul, ziua sa de naștere sau aniversarea sa de nume, cel mai important este să fii alături de el în astfel de momente, să vă bucurați de timpul petrecut împreună și să formați amintiri pe care să le păstrați mereu vii!

Sursă foto: Shutterstock.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează