GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

100 cats! Jocul superfenomen în 2020 care a dat jackpoturi de peste 2.500.000 lei!

Articol de GSP - Publicat joi, 09 aprilie 2020 18:36

Probabil știți că Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot, 5 Dazzling Hot, 20 Dazzling Hot, Book of Ra și Lucky Lady’s Charm alcătuiesc Șeptarul în 2020 când vine vorba despre jocurile online ca la aparate care sunt favoritele românilor. Ele sunt și la aparatele din agenții dar sunt și online în SuperCazinoul care plătește cele mai mari câștiguri. Anul aceste, urcă SuperTare în topul preferințelor jucătorilor 100 Cats! Un joc din care în ianuarie și acum 3 zile s-au lovit Jackpoturi uluitoare în județele Iași, respectiv Cluj! Deschide cont la Superbet și joacă cele mai tari sloturi video!

PISICILE STAU PE CÂȘTIGURI SUPERMARI! 

100 Linii plătitoare, Dublaj și SuperAdrenalină în 100 Cats! Speciala îți aduce 10 rotiri gratuite în timpul cărora se poate declanșa din nou Speciala care îți adaugă alte 10 rotiri gratuite! SuperBlonda care iubește pisicile e și SuperGeneroasă iar Speciala e declanșată de Simbolul Cats Family. Reginele câștigurilor din 2020 la jocurile online ca la aparate, pisicile poate sunt deja și preferatele tale în viața reală. Merită să te bucuri și de întâlnirile online cu ele pe rolele care au adus SuperMilioane anul acesta la Superbet.ro. Mai mult, trebuie să știi că 100 Cats e numai unul dintre cele peste 80 de jocuri interconectate din care poți lovi și tu Jackpotul vieții la Superbet.ro pe site și direct din aplicația Superbet Games. Vezi Jackpoturile de peste 1.000.000 de Lei strânse !

7 SUPERLUCRURI ÎN COMUN PENTRU CELE DOUĂ SUPERJACKPOTURI

La 100 Cats se poate juca pe mize de până la 500 de Lei. Culmea e că Jackpoturile fabuloase de care vorbim au fost obținute pe mâini jucate cu 1Leu miză! Ambii jucători le-au jucat direct de pe telefonul mobil pe versiunea mobile a site-ului Superbet.ro. Amândoi au ales 100 Cats pentru a se relaxa după o zi de muncă. Fiecare dintre ei este părintele a doi copii și va folosi Jackpotul obținut și pentru a le face o situație copiilor săi. Al cincilea lucru în comun al celor doi SuperCâștigători este că au fost conștienți mereu că norocul face diferența când vine vorba de mărimea unui câștig. Al șaselea lucru este acela că amândoi sunt jucători exclusiv de online. Al șaptelea, cel mai important pentru amândoi, a fost acela că au considerat că la Superbet trebuie să joace fiindcă au garanția că li se plătesc câștigurile fabuloase.

SUPERJOACĂ ȘI TU RESPONSABIL 100 CATS ȘI ORICE ALT JOC ÎN SUPERCAZINOUL ONLINE

Poți juca aces joc exclusiv pe telefonul tău. Fie direct din browser (atât pe iOs cât și pe Android) fie din aplicația Superbet Games pe Android. Cu toții vrem să ne bucurăm de momente cât mai dese în care să fim premiați. Bucuria unui câștig surprinzător ne face să avem o altă stare de spirit. Una SuperBună. Chiar dacă vorbim despre un câștig mai mic. În aceste zile, cei doi câștigători de Jackpot din 100 Cats sunt în continuare la lucru. Muncesc în domenii în care nu e posibilă telemunca. Avem de învățat de la ei măsura fiindcă ne-au transmis că un jucător adevărat știe cum să treacă peste momentele în care norocul îl ocolește. Jocurile online sunt pentru cei peste 18 ani și trebuiesc văzute drept o alternativă rapidă și comodă de relaxare și distracție. Cu sume mici. Cu siguranță poți fi și tu un SuperJucător care își face și treaba la muncă și care știe să își valorifice și timpul liber.  Pentru asta, e bine să te echipezi și cu aplicația Superbet Games care îți dă acces la un Univers al jocurilor de cazinou și al loteriilor, oricând și de oriunde ești. Instalează acum gratuit și joacă direct din cea mai tare aplicație de jocuri online ca la aparate și loterii!

#ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER #SUPERDISTRACȚIEACASĂ

 

Autor Alex Molico, Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează