GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

13 cu noroc pentru Lotul Național de Karate SHOTOKAN SKDUN

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 aprilie 2024 16:05 / Actualizat miercuri, 17 aprilie 2024 16:05

În perioada 11 – 14 aprilie 2024 în Debrecen, Ungaria, a avut loc a 13-a ediție a Campionatului European de Karate Shotokan SKDUN, competiție destinată sportivilor de top – centuri maro și centuri negre.

În același timp a avut loc și cea de-a 13 a ediție a Cupei Europene de Karate Shotokan SKDUN, competiție destinată centurilor colorate (albe, galbene, portocalii, verzi și albastre).

13 cu noroc pentru Lotul Național de Karate SHOTOKAN SKDUN

România a participat cu un lot numeros de sportivi, obținând la finalul competițiilor locul 1 în clasamentul general al națiunilor atât la Campionatul European de Karate Shotokan SKDUN 2024 cât și la Cupa Europeana de Karate Shotokan SKDUN 2024.

13 cu noroc pentru Lotul Național de Karate SHOTOKAN SKDUN

La Campionatul European a fost o luptă foarte strânsă între România și Bulgaria pentru locul 1. Diferența a fost făcută de echipele de kumite seniori ale României care au câștigat medalia de aur și au propulsat România pe locul 1 în clasamentul general.

Pe locul 3 s-a situat Republica Moldova, Azerbaidjan - locul 4 și Serbia - locul 5, în timp ce la Cupă, pe locul 2 s-a clasat țara gazdă - Ungaria, Bulgaria pe locul 3, Serbia a ocupat locul 4 iar Polonia locul 5.

13 cu noroc pentru Lotul Național de Karate SHOTOKAN SKDUN

Au participat peste 1000 de sportivi din 21 de țări europene!

Delegația României din care au făcut parte arbitri, antrenori și sportivi de la cluburile membre ale Federației Române de Arte Marțiale a fost susținută și de marea campioană europeană, mondială și olimpică, doamna Gabriela Szabo, invitată de onoare alături de alte personalități la acest eveniment sportiv internațional.

"O competiție foarte reușită cu meciuri foarte echilibrate și sportivi bine pregătiți! SKDUN se afirmă ca o Federație Internațională serioasă și devine din ce în ce mai importantă în lumea karate-ului mondial“ a declarat shihan Aurel Pătru, centura neagra 8 Dan.

Departamentul de Karate SKDUN este parte componentă a Federației Române de Arte Marțiale (FRAM), prima federație de profil înființată în 1990. Acest departament este afiliat la nivel internațional la Federația Internațională Shotokan Karate Do of United Nations (SKDUN).

13 cu noroc pentru Lotul Național de Karate SHOTOKAN SKDUN

Începând cu anul 2001, Karateul SKDUN din România, a cunoscut o permanentă evoluție și a obținut numeroase și valoroase rezultate la nivel internațional, promovând sportul romanesc. Departamentul se mândrește cu numeroși instructori, antrenori și sportivi de valoare, mulți dintre ei obținând titlul de antrenor emerit, maestru al sportului sau maestru emerit al sportului.

Felicitări tuturor și succes în continuare în activitate!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează