GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

3 Avantaje majore de care te poți bucura atunci când utilizezi un marketplace

Articol de GSP - Publicat luni, 14 septembrie 2020 16:23 / Actualizat luni, 14 septembrie 2020 16:28

Chiar dacă în prezent cu greu mai putem spune că trăim absolut totul la intensitate maximă, acest lucru nu înseamnă că trăim într-o societate care nu mai știe să se bucure de nimic, nicidecum. Spre exemplu, un lucru de care ne bucurăm din plin fiecare dintre noi sunt tehnologiile, care astăzi mai ca au devenit o parte integrată din viața noastră de zi cu zi. Spre exemplu, Internetul ar putea fi catalogat ca fiind una dintre cele mai mari revoluții ale secolului în care trăim având în vedere impactul pe care acesta l-a avut și îl are asupra modului în care se desfășoara viața noastră de zi cu zi. Comunicarea eficientă, informațiile la un click distanță, dar și cumpărăturile reprezintă doar câteva dintre cele mai importante avantaje pe care mediul online ni le aduce în momentul actual. Dat fiind potențialul uriaș al acestuia, foarte mulți oameni au lansat și încă lansează diferite afaceri pe Internet, în speranța că vor obține mult râvnitul succes. Dacă pe deoparte serviciile de marketing sunt mai mult decât indispensabile pentru creșterea vânzărilor, alți administratori de afaceri online aleg să îșî înscrie produsele comercializate în diferite marketplace-uri.

Mediul online este în prezent mai competitiv ca niciodată, astfel că obținerea succesului pe orice nișă este o provocare uriașă pentru oricine pășește în online. Cu toate acestea însă, astăzi există numeroase soluții la care proprietarii de magazine pot recurge atunci când doresc să ajungă mult mai simplu la publicul țintă, iar un marketplaceeste cu certitudine o soluție mai mult decât ideală în acest sens. Iată așadar 3 avantaje majore de care te vei putea bucura din plin atunci când alegi să colaborezi cu un marketplace!

Șansa de a crește semnificativ vânzările.

Un marketplace reprezintă de departe una dintre cele mai ingenioase soluții la care poți apela în momentul în care dorești să îți atingi mult mai ușor scopul comercial. Un marketplace este practic locul pe care "îl vizitează" mii de utilizatori zilnic, astfel că șansele ca produsele tale să se vândă mai repede decât ți-ai putea imagina sunt foarte mari. Indiferent dacă ești administratorul unui magazin mare sau mic, cert este faptul că vânzarea produselor prin intermediul unui marketplace este un lucru avantajos în ambele situații.

Posibilitatea de stabili pe cont propriu toate exigențele legate de prețuri, livrări și politica de retur.

Dacă ai luat decizia de a colabora cu un astfel de marketplace, este important să ai în vedere faptul că nu va trebui sa te supui unui set strict de reguli în ceea ce privește politica de retur, prețurile practicate sau livrările. În realitate, tot ce trebuie să faci este să te asiguri că le oferi clienților tăi o calitate ireproșabilă, iar toate aceste detalii despre care am discutat rămân să fie stabilite tot de către tine.

Administrare foarte simplă a comenzilor.

În același timp, colaborarea cu un astfel de marketplace este avantajoasă și datorită faptului că îți oferă posibilitatea de a administra cu mare ușurință toate comenzile. Mulțumită aplicației dedicate care a fost concepută în așa fel încât să fie cât mai intuitivă, totul va fi mai simplu decât ți-ai putea imagina. Mai mult decât atât, comisionul este ajustabil pentru fiecare catogorie și îl vei plăti doar pentru acele produse livrate.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează