GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

3 idei de Cadouri de Crăciun pentru bărbați

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 octombrie 2021 21:48 / Actualizat vineri, 22 octombrie 2021 21:49

Cumpărarea de cadouri pentru unii oameni este deosebit de dificilă și destul de des în această situație pot fi cei mai importanți bărbați din viața ta.

Bărbații sunt uneori atât de practici, încât se pare că nu vor purta nimic de care nu au nevoie sau poate că nu sunt la fel de expliciți despre ceea ce ar putea dori ca și cadou.

Dar dacă sunteți în căutarea unui cadou de Crăciun pentru un bărbat, fie că este vorba soțul, iubitul dvs., fratele dvs., tatăl dvs. sau prietenul dvs., cu siguranță va exista ceva pentru el, indiferent dacă este tipul foarte concentrat sau este o persoană căreia îi plac lucrurile mai fine.

Se apropie Crăciunul ca în fiecare an și din fericire, nu contează pandemiile, virușii, la urma urmei, acestea sunt aproape sinonime cu bucurie, magie și, mai presus de toate…Cadouri.

În aceste vremuri, în care ni se cere responsabilitate și distanțare socială, atât Moș Nicolae, cât și Moș Crăciun au multă muncă și este posibil să nu poată face față, exista posibilitate ca printr-o apăsare de buton să primiți din confortul canapelei de acasă, cadoul perfect gata impachetat, pregătit pentru a fi dăruit persoanei dorite, după cum dictează tradiția.

În cazul în care nu știți ce cadou să-i oferiți soțului, iubitului, unui prieten drag sau chiar tatului dvs., vă propunem niște idei mai sugestive cum ar fi:

Mini-bar glob pământesc by Zoffoli

Mini-barul glob pământesc cu măsuță ovală este un cadou desăvârșit marca Zoffoli, care servește atât drept suport pentru sticlele de băuturi, dar și drept masă de mobilă de dimensiuni medii, ideală pentru încăperile nu foarte spațioase, dar mobilate cu mult bun gust și eleganță.

Un cadou situat la limita dintre clasic și modern, acest bar glob pamântesc elegant pe rotile în culori calde de maron, te întâmpină cu un glob pământesc cu un design al epocii trecute, dotat cu o masuță ovală, încăpătoare și suporturi pentru sticle la nivelul inferior.

Globurile tip bar sunt din ce în ce mai trendy și la noi, pentru că oferă un spațiu de depozitare original pentru băuturile tale. Aceste obiecte exclusiviste sunt in acelasi timp elegante și practice, ceea ce le transformă într-o alegere ideală pentru orice interior.

Ceas pentru etajeră Tip Tac by Antartidee

Ceasul pentru etajeră Tip-Tac a brandului Antartidee, este cadoul perfect pentru un bărbat nonconformist, un ceas extravagant care subliniază dramatic cum ne fuge timpul de sub nas, cum alunecă de pe raft. 

Produsele Antartidee sunt cadouri unice și se caracterizează printr-o puternică influență suprarealistă, remarcându-se printr-o extravaganță neobișnuită și  originalitate remarcabilă. Scopul este de a crea obiecte originale pentru a personaliza mediile în care trăim.

Set manichiură-pedichiură made in Solingen 

Un cadou practic și original al brandului Erbe Solingen, trusa de manichiură – pedichiură face parte din categoria obiectelor personale și este necesară fiecărui bărbat. Indiferent dacă își taie doar nghiile sau are grijă și de cuticule, o trusă de manichiură complete este binevenită în viața oricărui bărbat care are grijă de imaginea sa.

În vremurile noastre bărbații sunt la fel de preocupați de unghii ca și doamnele, de aceea o trusă de manichiură poate fi cadoul perfect.

Crăciunul nu este doar o sărbătoare, Crăciunul este acea sărbătoare de iarnă, pe care o așteaptăm cu toții, chiar și bărbații. De aceea, e bine să vă gândiți cu atenție la cadourile de Crăciun pentru bărbați și să alegeți cadou care îi va bucura sufletul.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează