GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

3 pași simpli pentru a ne proteja de caniculă și de perioada toridă de vară

Articol de GSP - Publicat joi, 27 august 2020 16:47 / Actualizat joi, 27 august 2020 16:49

Vara este anotimpul cel mai iubit de oameni datorită temperaturilor ridicate și a timpului liber la discreție, este perioada concediilor și perioada fără teme pentru copii. Pe timpul verii, soarele are cea mai mare putere, razele acestuia ne sunt benefice atât fizic cât și emoțional însă este vital să înțelegem care este cantitatea de soare necesară pentru a rămâne șnătoși. Vara aduce cu ea emoții, bucurii și momente de neuitat, însă tot ea este cea care poate crea o muțime de probleme cum ar fi: insolații, arsuri sau deshidratări. În cele ce urmează avem  pentru dumneavoastră câteva idei de implementat pentru  a ne feri de razele soarelui, dar totuși să ne bucurăm de el. 

Cremele de protectie 

Încă de mici știm că trebuie să ne dăm cu cremă de față cu protecție solară pentru a nu avea arsuri grave pe corp după expunerea la soare, însă  treuie să ne alegem în cunoștință de cauză cremă potrivită și să ne uităm atât la factorul de protecție SPF cât și la ingredientele din care acesta este făcut. În general produsele bio sunt cele mai căutate, riscul unor iritații este de 10 ori mai mică decât în cazul  celor convenționale. Cremele de față hrănesc și în același timp hidratează și protejează  pielea de uscare, iar bronzul proaspăt obținut  se va păstra pentru o perioadă mai lungă de timp. Aplicați cremă de protecție solară în cantități suficiente, înainte de expunere.  Reaplică cremă ori de câte ori este nevoie, în special după ieșirea din apă.

Accesoriile

În materie de vestimentație, hainele ne pot ajuta să scăpăm de razele arzătoare ale soarelui, însă trebuie să găsim balanța perfectă între protecție și confort. În acest sens, vă sugeram să purtați haine largi din in și pălării de paie cu borul larg. De asemenea vă sfătuim ca aceesoriile să fie cât mai mici și mai subtile, în special dacă sunt lănțișoare de argint sau diferite aliaje care se pot încălzi de la soare și ar putea produce arsuri grave pe corpul dumneavoastră. Gențile de damă  nu ne ajută în apărarea împotriva căldurii însă pot fi de-a dreptul salvatoare atunci când ele dețin elixirul magic și anume apă.  Este recomandat să bem 2 litri de apă în fiecare zi pentru o hidratare corespunzătoare. Radiațiile ultraviolete îți afectează bineînteles și vederea, așa că ochelarii de soare cu rame voluminoase care să acopere cât mai bine ochii și zona din jurul acestora, sunt absolut  ideali. 

Rspectarea cu strictețe a orelor de plajă

Toți ne dorim să avem un bronz de invidiat, însa este necesară respectarea stricta a orelor de plajă. În intervalul orar 10 – 16, atunci când nu trebuie să vă expuneți razelor de soare deoarece nivelul de radiații este extrem de ridicat. Dacă totuși sunteți pe plajă între aceste ore, umbrelele mari  create din materiale care oferă protecție solară sunt prietenul vostru de nadejde care vă va oferi protecția necesară. Recomandat este să aveți umbrela într-o singură culoare tare, nicidecum o culoare neutră.

Sursa foto: https://naturehdwallpapers.files.wordpress.com/2013/11/seaside-wallpaper.jpg?w=1920&h=1200

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează