GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

3 puncte și de la capăt! Cote originale, la meciul cu Irlanda de Nord

Articol de GSP - Publicat marti, 17 noiembrie 2020 13:21 / Actualizat marti, 17 noiembrie 2020 13:32

Este oferta Fortuna pentru miercurea românilor și a României. Cote speciale, premiere dublă și Lucky Loser, care îți "salvează" biletul

C-așa-i românul, cum pică, tot nu e bine. Bați Belarus, de ce ai luat totuși 3 bucăți? Nu contează că ai dat 5. Contează – din păcate - că ai luat 3. Când prinseserăm și noi niște aripioare fragede, a venit altă "nefăcută". Haaland și băieții admiră pereții aeroportului și li se interzice deplasarea în România. Asta e știrea sâmbetei! Meci anulat duminică și așteptăm returul din Irlanda de Nord, miercuri. E ultima etapă din grupele Ligii Națiunilor, cu propuneri originale pe efortuna.ro

Cantonamente și antrenamente, pregătiri și emoții, un lot interesant cu sânge tânăr și un antrenor care are nevoie de victorie. Are nevoie de puncte sau – ziarele o zic, nu noi – încep presiunile și FRF, și de la alte cluburi care îl vor. Miza e mare și câștigurile pot fi pe măsură.

Miercuri jucăm un meci prea important. Un meci care, în funcție și de rezultatul de la masa verde sau de rejucarea returului cu Norvegia, poate fi decisiv pentru o clasare bună în grupa noastră B-1. E complicat să facem de acum calcule și să mâzgălim cu pixul rute favorabile spre Qatar. Încă avem o Eurodurere în ceafă și ne uităm că vecinii mai serioși vor fi acolo, cu tot cu echipă și cu stadioane. Și ce bine ar fi fost să fim și noi în Europa asta Mare!

Mergem însă cu România până la capăt și dublăm emoția la victorie. Așa cum dublăm câștigul la Fortuna cu cea mai tare opțiune. Și dacă o fi să plecăm din nou un pic capul de deznădejde, atunci ne salvează Lucky Loser – o altă minune Fortuna care te duce mai departe: te scoate un meci de pe bilet? Tot câștigător te numești! Să nu uităm de celalalte meciuri tari din Europa, meciuri din Nations League pe care le poți trăi cu 15% mai puternic și ‘mai’ în câștig dacă le combini câte trei pe bilet, cu cotă minimă 1.30. Promoții pentru toți suporterii și pariuri speciale cât cuprinde. De exemplu, poți juca pe gol marcat din lovitură liberă sau pe un gol înscris cu capul. Te tentează cotele originale? Vezi care sunt acestea!

Câte motive să mai vrem ca să facem din miercuri o zi de weekend, plină de fotbal și de victorii? Hai România! Hai la pariuri speciale!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează