GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

3 sfaturi despre cum să aveți grijă de o rachetă de tenis

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 august 2022 12:54 / Actualizat vineri, 12 august 2022 12:54

Fără îndoială, jocul de tenis se bazează pe abilități, rezistență, forță și, într-o oarecare măsură, pe calitatea rachetei de tenis, precum și a altor echipamente. Prin urmare, oamenilor le place să se documenteze înainte de a cumpăra orice instrument, în special rachete de tenis. De fapt, s-ar putea întâmpla ca utilizatorii să fi căutat o rachetă de tenis perfectă de ani de zile și abia apoi să o fi găsit pe cea potrivită. Dacă ați procedat la fel, nu sunteți singurul. 

Cu toate acestea, simpla achiziționare a rachetei potrivite nu este suficientă. Înainte de a o cumpăra, trebuie neapărat să vă gândiți cum veți avea grijă de racheta de tenis.

De exemplu, unde veți depozita racheta sau cum o veți proteja pentru a preveni deteriorările. Per total, este extrem de important să aveți grijă de racheta de tenis pentru a vă asigura că aceasta va dura mai mult timp.

Prin urmare, v-am adus o listă de sfaturi despre cum să aveți grijă de rachete de tenis.

1. Cumpărarea unei rachete de tenis de bună calitate

Totul începe cu cumpărarea unei rachete de tenis de înaltă calitate, deoarece calitatea afectează în mod direct durabilitatea rachetei sau cât de mult timp o puteți folosi. Acestea fiind spuse, a face cu o rachetă lucruri pe care nu ar trebui să le faceți cu ea sau a o folosi în moduri greșite poate deteriora orice tip de rachetă, indiferent de calitatea construcției.

Cu toate acestea, rachetele de înaltă calitate rezistă, în general, mai mult. În plus, acestea fac minuni în îmbunătățirea calității jocului, deoarece rachetele de calitate superioară sunt construite ținând cont de mai mulți factori. De asemenea, acestea contribuie în mare măsură la prevenirea leziunilor legate de tenis.

Așadar, ce vă va ajuta să găsiți acest produs special? Cel mai bun mod de a face acest lucru este de a lovi câteva mingi, de a le balansa și apoi de a cumpăra cea pentru care aveți o senzație imediată, dar acest lucru nu este posibil în achiziția online, multe magazine având o politică strictă. 

Puteți verifica diferite specificații ale rachetelor de la mărci de top și țineți cont de următoarele lucruri în timp ce faceți acest lucru.

Dimensiunea capului

În general, dimensiunea capului variază și, în timp ce selectați o anumită dimensiune, țineți cont de următoarele puncte:

  • Rachetele cu o dimensiune mai mare a capului au un „sweet spot” mai mare și tind să genereze mai multă putere, ceea ce facilitează o lovitură bună a mingii.
  • Capetele de dimensiuni mai mici tind să ofere mai mult control decât cele mai mari. Astfel, jucătorii care sunt suficient de încrezători pentru a lovi mingea curat, de obicei, optează pentru capete mai mici.

Prin urmare, dacă sunteți un jucător puternic și avansat care caută un control mai bun, ar trebui să optați pentru un cap mai mic. Pe de altă parte, dacă doriți mai multă putere în loviturile dumneavoastră, optați pentru un cap mai mare.

Lungime

Când vine vorba de rachete mai lungi, acestea sunt mai ușoare și, cum lungimea lor este mai mare, oferă mai multă rază de acțiune, precum și putere la serviciu. 

Acestea fiind spuse, este dificil de controlat o rachetă mai lungă, așa că achiziționați-o dacă sunteți sigur că vă puteți descurca cu ea. În caz contrar, puteți opta oricând pentru o rachetă mai scurtă.

Greutate 

Greutatea este un alt factor important atunci când vine vorba de rachete de tenis, deoarece joacă un rol semnificativ în joc.

Producătorii oferă o gamă largă de greutăți și chiar și aceeași rachetă va fi disponibilă în greutăți diferite. Ar fi util dacă ați încerca greutăți diferite, dar rețineți că rachetele mai grele sunt mai puternice decât cele mai ușoare. Cu toate acestea, ele sunt mai puțin manevrabile și pot obosi ușor un jucător. 

2. Împachetați-o

Găsiți o husă perfectă pentru racheta dvs., deoarece aceasta poate avea un impact semnificativ asupra durabilității rachetei. Plasarea acesteia în interiorul unui rucsac, alături de restul hainelor și echipamentelor, nu va fi de mare folos. În mod similar, lăsând-o într-un loc umed îi va dăuna. 

Astfel, asigurați-vă că achiziționați o geantă bine capitonată sau numită kitbag care să ofere un suport adecvat pentru păstrarea rachetei. 

3. Găsiți o locație perfectă pentru depozitare

Al treilea sfat de pe listă este găsirea locației de depozitare perfectă pentru a vă păstra racheta de tenis. Este esențial să luați în considerare locul de depozitare înainte de a cumpăra o rachetă, deoarece cel mai rău lucru pe care îl puteți face rachetei dvs. este să nu o păstrați în locul potrivit.

Temperaturile scăzute ar putea să vă distrugă corzile, în timp ce urmările temperaturilor ridicate sunt și mai grave. Căldura poate slăbi corzile, poate desfășura corpul și chiar poate strica mânerul. Prin urmare, cel mai bun loc pentru a vă păstra racheta de tenis este undeva la temperatura camerei, dacă este posibil. 

În plus, nu uitați să o depozitați într-un loc în care este puțin probabil să fie strivită de greutatea altor lucruri. Cu alte cuvinte, ar trebui să evitați să depozitați racheta la fundul unei genți.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează