GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

3 Tipuri de seminee potrivite pentru locuinta ta

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020 16:29 / Actualizat vineri, 20 noiembrie 2020 16:29

Sezonul de iarna vine la pachet cu zeci de momente de neuitat petrecute alaturi de familie si cei dragi tie. Pentru ca povestile spuse la ceas de seara sa capete sentimente puternice, celebrele seminee pot contribui la formarea unei atmosfere calde, care invita in mod sigur la visare. Pe langa aspectul placut conferit incaperii, temperatura va atinge un nivel optim, iar sunetul lemnelor te va purta cu gandul la copilarie si la momentele de bucurie traite alaturi de bunici.

In ziua de azi, un semineu este mai mult decat un element care genereaza caldura in timpul zilelor geroase de iarna. Acesta constituie un element de decor in toata regula, fiind usor de integrat in orice tip de design si de arhitectura. De la camere de mari dimensiuni la spatii mai reduse, exista pe piata zeci de seminee special concepute pentru toate cerintele si nevoile tale. Indiferent de situatie si de modelul ales, experienta ramane aceeasi, iar sezonul rece va fi mult mai usor de traversat.

Tipuri de seminee care iti pot schimba locuinta inca de la prima secunda

Seminee clasice

In primul si in primul rand, aceste seminee clasice sunt probabil cele mai cunoscute gratie filmelor care ruleaza de Craciun la televizor sau la cinematograf. In prinsipiu, semineul clasic are nevoie de spatiu si de o echipa priceputa pentru a fi construit conform standardelor impuse pentru siguranta ta si a locuintei. De asemenea, combustibilul folosit este lemnul, iar specialistii recomanda fagul cu un grad de umiditate mai mic de 22% pentru rezultate maxime. In caz contrar, vor aparea depuneri pe cosul de fum care vor diminua capacitatea de functionare a semineului.

Un dezavantaj pe care il prezinta semineul clasic este fumul si mizeria care se formeaza in jurul lui. Mai mult de atat, aprinderea focului reprezinta o provocare pentru multi dintre noi si necesita un minim de experienta pentru a diminua riscul de accidente.

Seminee electrice

Un semineu modern, orientat catre tehnologiile viitorului este cel electric. Acesta nu necesita constructie precum in cazul celui clasic si se poate monta cu usurinta in orice tip de incapere. In plus, dat fiind faptul ca incalzirea se face pe baza curentului electric, nu se va mai forma fum si nici mizerie in jurul acestuia.

Avantajul principal este faptul ca se foloseste simplu si rapid de catre orice persoana, caldura stand la doar o apasare de buton distanta. In plus, are dimensiuni reduse si se poate folosi chiar si in camerele care au o suprafata redusa. In acest fel oricine se poate bucura de o experienta de neuitat iarna, insa in lipsa lemnelor care ard in semineu de aceasta data.

Seminee bio-etanol

O varianta eco-friendly care contribuie la formarea unui mediu sigur este semineul bio-etanol. Acesta functioneaza pe baza de combustibil natural lichid care confera un grad ridicat de siguranta, nu necesita cos de fum si nu elimina nici mirosuri neplacute.

Costurile de intretinere sunt cat se poate de mici si nu necesita lucrari ample de renovare. Se monteaza simplu si rapid si singurul lucru de care trebuie sa tii cont este ca incaperea sa se poata ventila corespunzator pentru rezultate maxime. 

Cum sa iti incalzesti eficient casa pe timp de iarna?

Daca vrei sa te bucuri de experiente ca la gura sobei, cei de la seminee-expert.ro iti pun la dipsozitie o gama variata de produse special concepute pentru nevoile tale. 

De la termosemineu la seminee care functioneaza pe baza de bio-etanol, experienta de peste 20 de ani in domeniu isi spune cuvantul, generand doar produse de cea mai inalta calitate. Astfel, nu mai sta pe ganduri si pregateste-te din timp pentru sezonul rece!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează