GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  CUPA COCA COLA

3 zile pînă la finalele Cupei Coca-Cola » Elevii calificaţi readuc în prim-plan oraşele de provenienţă, fără echipe în L1

Articol de GSP - Publicat marti, 20 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 20 mai 2014 12:14

Zece echipe, şase de băieţi şi patru de fete, s-au calificat în faza finală a Cupei Coca-Cola, cea mai importantă competiţie de fotbal în sală pentru elevi


La Bucureşti participă, între 23 şi 25 mai (sala Dinamo), trupe din următoarele localităţi: Iaşi, Baia Mare, Voluntari, Urziceni, Odorheiu Secuiesc, Craiova, Tîrgu Mureş, Curtea de Argeş şi Bucureşti.

Interesant este că, în afară de Bucureşti, reprezentat de Liceul Tehnic Mihai I, restul oraşelor nu au echipe la nivelul primei ligi de fotbal!

Dintre localităţi, doar Craiova, Iaşi şi Tîrgu Mureş au avut, în ultimul sezon, 2013-14, echipe la nivelul ligii a doua. Voluntariul, deşi gazdă pe hîrtie pentru Academia Hagi, are echipă doar în L3, FC Voluntari.

În acelaşi eşalon joacă şi FCM Baia Mare. Odorheiu Secuiesc şi Curtea de Argeş sînt reprezentate la nivel judeţean, iar Urziceniul nu mai are echipă de fotbal!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează