GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

4 avantaje ale ofertelor early booking de care trebuie să profiți

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2021 14:09 / Actualizat joi, 11 februarie 2021 14:09

Dacă pentru rezervările ce țin de călătoriile business cea mai avantajoasă variantă ar fi alegerea pachetelor last minute, când vine vorba de vacanțe, ofertele early booking sunt cele care îți oferi cele mai multe beneficii. Iată care sunt acestea.

Vei economisi timp și bani

Probabil cel mai mare avantaj al rezervării unei oferte early booking este acela că vei economisi timp și mulți bani. Înainte de începerea sezonului de vacanțe, tu vei ști care este destinația în care vei ajunge, așa că nu va trebui să mai consumi energie pentru a prinde un preț bun pentru pachetul dorit în același timp cu alte câteva sute de alți turiști. Asta îți va garanta și un preț mai bun, pentru că ofertele de vacanță cumpărate din timp sunt mult mai ieftine decât cele luate cu câteva zile înainte de începerea propriu-zisă a concediului. 

Tendințele tind să arate că prețurile cresc cu cât se apropie datele călătoriei. Așa că, în loc să plătești în plin sezon pentru un sejur la un hotel de trei stele din Zakynthos, te poți bucura de o vacanță de cinci stele la Best Western Galaxy pe superba insulă grecească, dacă vei rezerva locurile de pe acum. 

Același principiu se poate aplica și în cazul prețurilor biletelor de avion. Cu cât data zborului este mai apropiată, cu atât costul călătoriei va fi mai mare. Nu și dacă rezervi locurile de cazare la Royal Thalassa Monastir din Tunisia chiar astăzi și cauți imediat și cel mai avantajos zbor. 

Vei putea plănui în amănunt vacanța

Desigur, poți opta pentru vacanțele cu ghid, însă dacă preferi să cunoști un loc nou făcând propriul research înainte de concediu, înseamnă că o ofertă early booking va fi mult mai avantajoasă pentru tine. Vei avea suficient timp la dispoziție până în august, de exemplu, pentru a alege cele mai interesante obiective turistice din Turcia, Grecia sau Egipt, pe care să le descoperi pe îndelete. În plus, până atunci te vei putea interesa și de cele mai bune locuri din care poți cumpăra suveniruri, care sunt cele mai spectaculoase plaje pe care ai vrea să ajungi sau la ce restaurante te poți bucura de cele mai bune deserturi locale, și așa mai departe. Astfel, nu vei simți niciun fel de presiune înainte de concediu, ci îți vei putea face un plan amănunțit, care să te ajute să nu ratezi niciun obiectiv.

Vei avea cea mai bună cameră și cel mai bun loc din avion

Preferi locul de la fereastră atunci când călătorești cu avionul sau, din contra, optezi pentru cel de lângă culoar, pentru o mobilitate mai mare? Indiferent care ar fi varianta cea mai plăcută pentru tine, e bine să știi că se va putea ține cont de ea atunci când rezervi o vacanță early booking. Același principiu se va aplica și în cazul camerelor de la hotelul în care vei fi cazat pe durata concediului. Vei alege ca destinație de vacanță Desert Rose Resort din Egipt? Cu siguranță vei putea opta pentru o cameră cu balcon către piscină, pentru o cameră mai retrasă ori pentru o cameră cu acces facil de la lift. 

Indiferent de preferințele tale, șansele ca tour operatorul să țină cont de ele sunt foarte mari, luând în considerare că disponibilitatea locurilor va fi una foarte mare. Ce poate fi mai bine decât să-ți organizezi vacanța exact așa cum îți dorești?

Vei reuși să lași lucrurile în ordine la birou

Să nu uităm de responsabilități, ședințe, întâlniri și alte detalii legate de locul tău de muncă. Știind care este perioada în care nu vei fi la birou, poți delega în liniște un coleg care să-ți preia din sarcini și poți depune cererea de concediu mai devreme decât toți ceilalți. Asta crește șansele ca zilele libere să-ți fie acordate oricând ai dori să ți le programezi, așa că tu vei putea savura un cocktail pe marginea piscinei hotelului Glamour Resort & Spa din Antalya, cât timp colegii tăi se vor lupta să reziste caniculei din oraș. 

Ce spui, ți-am făcut poftă de vacanță? Intră pe Dertour.ro și rezervă-ți de pe acum o ofertă early booking de care să te bucuri pe deplin în plin sezon!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează