GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

4 idei de jocuri pe care le poti juca cu prietenii atunci cand te plictisesti

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2020 12:58 / Actualizat vineri, 31 iulie 2020 13:03

Magazinul online Ropunct.ro propune prin oferta sa jocuri amuzante pe care fiecare grup de prieteni le poate incerca, fiind deopotriva interesante si captivante. In magazinul online pot fi gasite jocuri originale, cu dimensiuni mici sau medii, care pot fi transportate foarte usor la un picnic sau intr-o excursie pentru un plus de distractie.

Din topul celor mai atractive jocuri din oferta magazinului online, nu lipsesc urmatoarele:

Noodle Ninja face parte din categoria jocuri amuzante pentru orice varsta 

 Noodle Ninja este un joc cu adevarat original. Jucatorii se vor intrece intr-o batalie captivanta, alaturi de prieteni buni, pentru a obtine cei mai lungi taitei din cutie. Persoana care are cei mai multi taitei pe farfurie la finalul jocului este cea care castiga. Acest joc este recomandat copiilor mai mari de 6 ani, insa in realitate va fi un joc foarte apreciat si de catre adulti. Este necesar ca persoanele care se joaca sa aiba miscari fine bune, deoarece taiteii trebuie sa fie prinsi si mutati cu ajutorul unor instrumente speciale, similare betisoarelor chinezesti.

4 idei de jocuri pe care le poti juca cu prietenii atunci cand te plictisesti

Shake and Make Dice este un joc amuzant si educativ, deopotriva

Acesta este un joc rapid si foarte usor pe care il pot juca atat copiii, cat si adultii. Tot ce trebuie sa faca participantii este sa scuture cutia si ulterior sa vada cum zarurile se aseaza in combinatii de numere aleatorii. Cei care au cel mai mare numar castiga.

Jocul este ideal pentru copii, deoarece ii invata mai repede sa numere si sa faca adunari, insa este potrivit si pentru adulti, fiind o metoda eleganta si interesanta prin care acestia pot stabili, de exemplu, ordinea la un alt joc. De asemenea, poate fi folosit intr-o combinatie de metode. Spre exemplu, cel care are cel mai mic punctaj poate primi o provocare.

Prin urmare, cu acest joc,  o seara monotona care se anunta plictisitoare se va transforma intr-una frumoasa, foarte amuzanta.

4 idei de jocuri pe care le poti juca cu prietenii atunci cand te plictisesti

Shake and make words

Acest joc este similar cu cel despre care s-a mentionat anterior. Este un joc simplu si foarte rapid. Jucatorii trebuie doar sa agite zarurile cu litere si sa formeze cuvinte din literele primite. Cu cat sunt utilizate mai multe litere din cele aparute, cu atat vor fi castigate mai multe puncte.

Acest joc este ideal pentru copii deoarece vor invata mai repede literele sau sa faca conexiuni intre litere pentru a forma cuvinte, sunt recomandate pentru familii, deoarece parintii se pot juca alaturi de copii, dar sunt ideale si pentru adolescenti sau adulti care pleaca in concedii si care vor sa se distreze in tren, la o iesire in iarba verde sau seara la hotel, respectiv la pensiune, dupa ce s-au intors de la plimbare. Un astfel de joc nu ocupa spatiu mult si se poate dovedi o activitate interesanta, care pune creierul la lucru si care poate duce la descoperirea unor cuvinte noi amuzante.

4 idei de jocuri pe care le poti juca cu prietenii atunci cand te plictisesti

Polar Smash este un joc de iarna care se poate juca vara

In acest frumos joc de dexteritate, jucatorilor li se propune sa inlature pe rand cate un bloc de gheata, evitand prabusirea intregului iglu.

Jocul asigura multe ore de voie buna pentru copii si parinti si, de ce nu, poate constitui o baza de plecare pentru viitorii ingineri constructori sau chiar exploratori ai taramurilor inghetate. Astfel, copiii pot invata in timp ce se joaca notiuni folositoare legate de viata la Polul Nord, precum si avantajele unei astfel de constructii etanse, realizate doar cu materiale avute la dispozitie in plina salbaticie.

4 idei de jocuri pe care le poti juca cu prietenii atunci cand te plictisesti

Acestea sunt doar patru idei de jocuri educative si amuzante dintre cele care pot fi gasite in magazinul online Ropunct. In realitate in acest magazin sunt disponibile mai multe astfel de jucarii si jocuri, care se potrivesc si copiilor, dar si adultilor, si care pot aduce un strop de voie buna chiar si in cele mai plictisitoare zile.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează