GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

4 lucruri pe care orice mămică trebuie să le aibă în casă

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2021 14:04 / Actualizat luni, 08 februarie 2021 14:04

Apropierea nașterii primului tău copil te emoționează până peste poate. De-abia aștepți să-l vezi și să-l ții la piept, să te minunezi de fiecare respirație și de primul său zâmbet. În același timp, te tot documentezi în legătură cu lucrurile pe care orice viitoare mămică ar trebui să le știe. Citești cărți de parenting, cauți articole pe Internet, discuți cu prietenele tale deja devenite mămici, cauți liste peste liste cu obiectele de care bebelușul va avea nevoie.

În articolul de azi îți prezentăm 4 dintre lucrurile pe care orice mămică trebuie să le aibă în casă încă de la început:

Scutece 

Scutecele sunt, fără doar și poate, indispensabile pe lista lucrurilor de care micuțul tău va avea nevoie încă din primele zile de viață. Pentru că îl vei schimba de foarte multe ori pe zi, ar fi o idee bună să te „aprovizionezi” corespunzător, adică să cumperi mai multe pachete deodată. De obicei, atunci când faci astfel de cumpărături, beneficiezi de prețuri promoționale. Pe Carrefour.ro găsești scutece la cele mai bune prețuri, inclusiv scutece ecologice, super-absorbante, foarte confortabile, realizate din materiale calitative, prietenoase cu pielea bebelușului. 

Asigură-te că alegi scutecele potrivite pentru nou-născuți. Pentru aceasta, urmărește cu atenție numărul de kilograme pentru care este potrivit tipul de scutec care ți-a atras atenția. 

Pătuț pentru bebeluș

Înainte de orice altceva, pătuțul pentru bebeluș trebuie să îndeplinească două criterii esențiale: siguranță și confort. De aceea, te sfătuim să alegi un model de pătuț solid, stabil, cu gratii rezistente, între care se recomandă o distanță de aproximativ 4,5-6,5 centimetri. De asemenea, este important să te asiguri că pătuțul se va integra perfect în locul unde dorești să-l amplasezi. Măsoară cu atenție dimensiunile spațiului, astfel încât să nu fii nevoită să-l returnezi din cauza dimensiunilor neinspirat alese. 

În plus, îți sugerăm să comanzi salteaua în funcție de dimensiunile pătuțului. Este foarte important ca aceasta să aibă aceeași mărime ca patul - dacă este mai mică, poate prezenta un potențial pericol. Ar fi bine să cumperi pătuțul și salteaua în același timp, pentru a te orienta mai ușor. 

Cărucior 

Optează pentru un model de cărucior rezistent, confortabil și cu o greutate redusă, pentru a-l transporta cât mai ușor - acest lucru se va dovedi de mare ajutor mai ales dacă trebuie să-l cari pe scări în fiecare zi. Totodată, ține cont de mărime și asigură-te că aceasta nu te va incomoda să depozitezi căruciorul în casă. Poate că te atrag câteva modele de cărucioare voluminoase, elegante, însă s-ar putea ca ele să nu fie o alegere prea inspirată dacă locuiești într-un apartament destul de mic.

Hăinuțe confortabile pentru bebeluș 

Articolele vestimentare esențiale în primele săptămâni de viață ale bebelușului sunt, cu siguranță, body-urile, salopetele, bluzele, pantalonii, însă îi poți completa garderoba și cu alte piese, în funcție de nevoi, sezon, preferințe. 

Indiferent de tipul de îmbrăcăminte, este foarte important să optezi pentru materiale naturale, prietenoase cu pielea bebelușului, așa cum sunt bumbacul organic și lâna. Nu te lăsa atrasă doar de designul atractiv al unor hăinuțe, ci verifică de fiecare dată etichetele produselor care îți plac, pentru a te convinge dacă acestea sunt fabricate din materiale naturale sau sintetice. 

Pe parcurs poți adăuga pe listă și alte obiecte esențiale. Încetul cu încetul vei reuși să faci toate cumpărăturile necesare pentru venirea pe lume a puiului de om. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează