GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

5 gadgeturi de care ai nevoie dacă ești un gamer pasionat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2021 14:39 / Actualizat miercuri, 17 noiembrie 2021 14:39

Gamingul este o activitate cu adevărat distractivă, care te scapă de stresul acumulat după o zi lungă și obositoare. De asemenea, este o modalitate perfectă pentru a intra în legătură cu prietenii online și a participa la competiții pline de adrenalină. Pentru a profita la maxim de experiență, este nevoie să alegi câteva dintre cele mai bune accesorii disponibile pe piață. 

Este adevărat, poți juca pe laptopul de la birou sau de la școală, folosind mouse-ul cu care editezi documente word, dar nimic nu se compară cu gadgeturile speciale pentru gaming pe care le poți poți comanda de aici. Pe lângă viteză și reacția de răspuns, accesoriile de gaming îți permit să personalizezi anumite funcții, în special iluminarea, pentru a adăuga niște atmosferă și distracție întregii experiențe. 

Pentru a-ți ușura sarcina, am realizat o listă cu cele mai importante gadgeturi pentru gaming. Inspiră-te și alge ce este potrivit pentru tine. 

1. Mouse pentru gaming

Majoritatea jocurilor necesită o mulțime de acțiuni pe care le realizezi cu ajutorul mouse-ului. Orice întârziere poate compromite rezultatele întregului joc și poate reprezenta un adevărat dezastru pentru tine și echipa ta. Unul dintre cele mai tari gadgeturi pentru gameri este mouse-ul super performant Logitech Hero. Butoanele personalizabile îți accelerează jocul și oferă acuratețe cu ajutorul unui senzor incredibil de receptiv și un click rapid. 

2. Controler pentru consolă

Multe jocuri pentru computer pot fi abordate cu mouse-ul și tastatura, dar un controler de consolă poate ridica la un alt nivel anumite jocuri, cum sunt cele cu împușcături. Există modele, cum sunt Xbox One sau DualShock de la PS4, care sunt compatibile automat cu PC-ul tău. Anumite jocuri, cum sunt Cuphead și Dark Souls, precum și porturile de consolă cum este Okami HD necesită obligatoriu existența unui controler. 

3. Căști

Sunt indispensabile pentru jocurile multiplayer, când trebuie să comunici rapid și clar cu coechipierii tăi. Ai nevoie de un sunet de o calitate perfectă, astfel încât să poți auzi orice zgomot și să poți identifica direcția din care vine. Microfonul, la rândul lui, trebuie să fie de bună calitate, astfel încât comunicarea să nu fie afectată de condițiile din joc, cum ar fi mersul peste pietriș ori împușcăturile celorlalți jucători. Confortul este și el un factor important, așa că alege o pereche de căști care se așează bine pe cap și sunt căptușite cu burete și materiale moi. 

4. Boxe stereo

Dacă preferi boxele în locul căștilor, alege un set de dimensiuni medii, care formează un sistem stereo. Butoanele de bas și înalte sunt importante, pentru ca sunetul să poată fi reglat pentru a se auzi perfect. Creșterea bașilor face ca exploziile într-un joc cu shooting să sune într-un mod grozav. Boxele pot fi conectate cu ajutorul cablurilor, dar și varianta Bluetooth este una acceptabilă. 

5. Monitor cu rezoluție înaltă

Singura variantă pentru a aprecia la maxim grafica unui joc este un monitor cu rezoluție înaltă. Fiind special concepute pentru gaming, monitoarele pentru gaming au multiple porturi HDMI pentru a putea conecta atât computerul dar și alte console de jocuri în același timp. Monitoarele pentru gaming acceptă HDR, dinamică înaltă, o tehnologie de ultimă generație care face imaginile mult mai realiste și au o rată de refresh ridicată. Un timp de răspuns de 1 milisecundă reduce decalajul între comenzile pe care le dai și ceea ce se întâmplă pe ecran. Această precizie nu este deloc importantă în sarcinile de zi cu zi pe care le realizezi la calculator, dar face diferența dintre viață și moarte atunci când ești implicat într-un joc de shooting. Un monitor cu senzori de lumină ambientală va regla automat temperatura de culoare a ecranului, pentru a facilita jocul și folosirea computerului pe timp de noapte. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează