GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

5 idei pentru cum să îți surprinzi soțul de ziua lui

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2022 17:45 / Actualizat luni, 12 septembrie 2022 17:45

Ziua de naștere a soțului tău este aproape și vrei să-l lași cu gura căscată în acea zi specială, dar... habar nu ai ce să-i oferi sau cum să-i faci o surpriză? Nu îți face griji! Te vom ajuta să-ți organizezi ideile astfel încât să poți face o alegere bună.

Să-ți surprinzi partenerul de ziua lui poate să nu fie o sarcina atât de simplă, pentru că trebuie să ții cont de gusturile, preferințele, hobby-urile sau chiar de lucrurile care nu-i plac. Toate aceste informații te vor ajuta să-ți crești șansele de a nimeri cadoul perfect, dar și de a obține un zâmbet de la soțul tău în acea zi specială. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care le poți face pentru a o obține un cadou special fără prea mult efort. Putem începe?

Oferă-i un cadou personalizat

A da frâu liber imaginației sau a-ți scoate în evidență abilitățile creative este una dintre cele mai originale moduri de a-ți surprinde soțul și face parte din trendul ce se înscrie în categoria noile cadouri pentru barbati din ultimii ani. Cum? Poți face un obiect personalizat cum ar fi un board cu fotografii ale amândurora sau poți face un videoclip cu o compilație de fotografii ale celor mai speciale momente ale voastre. Poți însă căuta la magazinele de specialitate rame de fotografii mai deosebite, în cazul în care nu te pricepi să faci una.

O altă idee este să-i oferi o opera de artă creată de tine (există multe idei DIY pe internet de unde te poți inspiră și nu trebuie să fii o artistă cu diplomă) sau ceva deosebit însoțit de o poezie în care să-ți comunici sentimentele. Dacă nu te pricepi să creezi lucruri, atunci caută la magazinele care comercializează cadouri pentru bărbați. Va aprecia efortul tău și va fi fascinat de cadou.

De asemenea, poți găti ceva excepțional…o masă copioasă sau o prăjitură deosebită pate fi întotdeauna un cadou binevenit.

5 idei pentru cum să îți surprinzi soțul de ziua lui

Planifică un weekend în afara orașului

Descoperirea și explorarea unor locuri noi lângă persoană iubită este o experiență incitantă și întărește conviețuirea dintre voi doi. Dă-i drumul și organizează o escapadă de weekend într-un loc magic, departe de oraș sau pe care a dorit mereu să-l viziteze.

De asemenea, dacă vrei neapărat să-i faci o surpriză, roagă-l doar să-și facă bagajele și nu menționa destinația. Asta îi va crea mai multe așteptări și va arată mai mult interes să afle unde va merge alături de tine. Dacă poți mai mult, rezervă o vacanță de o săptămână pentru voi doi într-o locație minunată. Cu siguranță știi ce îi place soțului tău, așa că anul acesta surprinde-l!

Concert, meci de fotbal sau o activitate: planifică asta!

Vrei să-i arăți că ești capabilă de orice pentru el? Surprinde-l de ziua lui făcând o activitate care îi place foarte mult, dar care în mod normal nu-ți place, cum ar fi să-l inviți la un meci de fotbal sau la un concert. În felul acesta îi vei aminti cât de mult îl iubești și că ești dispusă să faci chiar și ceea ce nu îți place, doar să-l vezi fericit de ziua lui. Caută din timp bilete la un concert sau un meci sau planifică o partidă de pescuit. O zi pe an poți să faci acest sacrificiu pentru soțul tău!

Invită-l să trăiască o aventură extremă

În cazul în care partenerul tău este iubitor de aventuri extreme, nu ezita să-i oferi o experiență unde își eliberează adrenalina la maxim. De exemplu, un zbor cu parapanta sau cu parașuta, conducerea unei mașini de curse, un zbor cu balonul sau petrecerea unei zile pe apă practicând rafting sunt câteva idei de activități extreme pe care le poate practică și tu îl poți însoți. De fapt, ar fi indicat să faci acest lucru și să-i arăți cât ești de neînfricată, Acesta este, probabil, unul dintre cele mai bune cadouri pe care i le poți oferi. Va fi mai mult decât surprins și va fi o zi pe care și-o va aminti mult timp.

O cină romantică 

Știm, sună că un clișeu dar, dacă el obișnuiește să te invite în oraș, ce ar fi ca, de dată asta, să faci tu acest gest? Alege un restaurant care îi place în mod deosebit sau du-l la cel mai nou loc din oraș. Va fi mulțumit să vadă că îl tratezi frumos de ziua lui, și recunoscător.

Acestea sunt câteva idei excelente pentru a oferi o notă mai specială zilei de naștere a partenerului tău. Desigur, poți să alegi și alte idei. Poți să-i oferi haine sau parfumuri, ceasuri sau cadouri haioase și orice altceva ce știi că și-ar dori, deși îți recomandăm și să nu excluzi și posibilitatea de a pregăti o petrecere deosebită, alături de toți prietenii voștri dragi. Indiferent de cadoul ales, de ziua lui de naștere, fă-l fericit!

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează