GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIALE

5 lucruri care mi-au plăcut la Honor 70

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2022 13:59 / Actualizat marti, 01 noiembrie 2022 11:38

După aproape o lună de utilizare a celui mai nou smartphone mid-range de la Honor, Honor 70, impresia inițială de telefon competitiv, cu autonomie mare și cameră foto remarcabilă, nu doar că a fost confirmată, dar dispozitivul a reușit să mă suprindă plăcut în continuare, pe măsură ce l-am folosit. Iată 5 caracteristici care m-au impresionat.

Autonomia și timpul de încărcare

Bateria telefonului (4800mAh) face față unei utilizări intensive pe tot parcursul zilei. Oricât l-aș fi folosit peste zi, foarte rar mi s-a întâmplat să am mesajul de baterie descărcat și asta nu doar pentru că telefonul are o autonomie remarcabilă, dar mai ales că încărcătorul impresionant de 66W reușește o încărcare rapidă și poți încărca bateria până la 50% în mai puțin de 20 de minute. Practic, dacă te afli în preajma unei prize câteva minute, poți oferi un boost de energie telefonul care să te salveze pentru tot restul zilei.

Camera foto

Dacă la început am fost impresionat de noul senzor foto SONY IMX800 de 57MP, utilizarea telefonului m-a făcut să apreciez și performanțele camerei wide de 50MP, care nu doar m-a ajutat să fac fotografii aproape în orice condiții în plimbările mele din această lună (am adăugat spre ilustrare o galerie foto cu imaginii surprinse la Castelul Peleș), dar care s-a dovedit poate cea mai bună cameră Macro de pe un telefon aflat în această zonă de preț pe piață. 

+45 FOTO

Display-ul

Cu cei 120 Hz rată de refresh, margini rotunjite, saturație a culorilor impresionantă și luminozitate puternică, display-ul pur și simplu se face remarcat la fiecare aprindere și permite utilizarea telefonului în orice condiții inclusiv în soare puternic. Calitatea ecranului e poate caracteristica care îți dă cel mai puternic senzația de telefon premium, în ciuda prețului mid-range al telefonului. De asemenea, sub display se găsește și cititorul de amprentă pentru deblocarea telefonului, doar că amprenta nu e singura modalitate de a debloca telefonul, Honor 70 având totodată și funcție de recunoaștere facială. 

Solo Cut Mode

Ceea ce inițial a părut doar un artificiu de marketing s-a dovedit o funcție extrem de simpatică și originală - posibilitatea de a filma simultan un cadru larg, în format landscape și în același timp să fie decupat un personaj aflat în mișcare generând un video separat. Adică să filmezi meciul de fotbal al copilului și să ai într-un clip toată acțiunea de pe teren în timp ce un clip separat îți arată doar acțiunile celui mic. Sau să fii la o petrecere aniversară și să ai tot grupul într-un clip și, separat, reacțiile sărbătoritului, în altul. Iar asta nu e singura funcție video interesantă, Honor 70 oferind și Dual Video Streaming, posibilitatea de a filma simultan un video cu camera principală (cu mediul înconjurător) și un video cu camera frontală care să-l surprindă pe cel care filmează. 

Designul și greutatea

Cel mai greu mi-a fost să mă obișnuiesc cu… greutatea telefonului. În ciuda performanțelor sale, telefonul e unul extrem de ușor, fapt ce face utilizarea lui îndelungată foarte plăcută. Iar forma lui, de asemenea surprinzător de subțire, face și mânuirea telefonului de agreabilă chiar și atunci când ai mâinile mai degrabă mici. La o primă vedere asta ar putea fi și un dezavantaj, când telefonul e atât de subțire și ușor, riști, poate, să-l scapi mai ușor din mână, doar că pachetul conține deja o husă transparentă pentru protecție și display-ul vine cu folie deja aplicată de producător, ceea ce în cazul meu a făcut ca inevitabila scăpare pe asfalt a telefonului să-l lase fără nicio urmă vizibilă. 

La finalul lunii de utilizare, impresia inițială de concurent puternic pe segmentul mid-range, ba chiar cu câteva funcții premium, a rămas la fel de pregnantă. Mai mult, cele câteva caracteristici distincte îl scot din evidență și-l pot face cea mai potrivită alegere pentru categorii largi de utilizatori. 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează