GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  PUBLICITATE

5 minute de sport altfel - Pedro, al șaptelea roman la Lazio

5 minute de sport altfel - Pedro, al șaptelea roman la Lazio
5 minute de sport altfel - Pedro, al șaptelea roman la Lazio

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2021 18:37 / Actualizat luni, 13 septembrie 2021 19:23

În această vară, Pedro Rodriguez (34 de ani) a devenit al 7-lea jucător transferat de Lazio chiar de la marea rivală AS Roma.

Spaniolul, care mai are în CV echipe precum Barcelona și Chelsea, dar și peste 25 de trofee cucerite alături de echipele menționate și naționala Spaniei, a ajuns la AS Roma în 2020, după 5 ani petrecuți în Londra. Aventura sa la AS Roma nu a fost roz. 

După doar 6 goluri înscrise în 40 de meciuri, a fost înștiințat de antrenorul Jose Mourinho că nu intră în planurile sale și a făcut pasul spre marea rivală a Romei, Lazio, acolo unde antrenor este Maurizio Sarri, cel care l-a pregătit și la Chelsea.

5 minute de sport altfel - Pedro, al șaptelea roman la Lazio

Pe 19 august, Pedro a semnat un contract valabil două sezoane cu Lazio. Instant, a fost etichetat drept „trădător”, fiind doar al 7-lea jucător din istorie care face pasul direct de la AS Roma la Lazio. Ultimul care făcuse asta este ex-portarul Astutillo Malgioglio, în 1985!

Iar primul care s-a înscris pe această listă selectă a fost mijlocașul defensiv Attilio Ferraris, care a făcut trecerea la Lazio în 1934!

5 minute de sport altfel – 30 de ani de la zborul unui atlet

5 minute de sport altfel – Griezmann s-a întors. Dar a plecat vreodată?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează