GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  SPECIAL

5 minute de sport altfel – Revenirea lui Benzema, problemă națională

Articol de GSP - Publicat luni, 05 aprilie 2021 09:00 / Actualizat luni, 05 aprilie 2021 09:46

Francezul Karim Benzema (33 de ani) este unul dintre cei mai în formă fotbaliști din lume, dar nu are loc la echipa națională a Franței.

Într-un sondaj creat de ziarul Le Figaro, 55% dintre votanți spuneau că aceasta nu trebuie să revină la națională, în timp ce 45% dintre francezi îl doreau înapoi la prima reprezentativă. În urmă cu trei ani, 74% nu-l voiau pe Benzema. 

Scandalul care l-a îndepărtat a început în noiembrie 2015. Mai multe persoane au vrut să-l șantajeze pe Valbuena cu un videoclip în care apărea alături de o femeie. Aceștia i-au cerut 150.000 de euro lui Valbuena.

Benzema a fost cel care a făcut legătura dintre Valbuena și cei care-l șantajează, iar discuția telefonică dintre cei doi a fost înregistrată și a ajuns pe mâna poliție. Benzema avea 28 de ani atunci și a fost exclus din lot. 

Atacantul lui Real Madrid a susținut că nu e vinovat, dar Deschamps nu l-a mai convocat, chiar dacă Benzema a continuat să joace la cel mai înalt nivel. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
polistul68
polistul68  •  06 Aprilie 2021, 09:43

Benzema este, fara indoiala un jucator urias...dar intro echipa trebuie sa exista niste reguli...ce a facut el, face rau grupului..si cum grupul e mai important ca un jucator...s-a inlaturat marul stricat....sunt fan Real si Benzema, dar la nationala, sunt de acord cu Didier...

bazinga
bazinga  •  05 Aprilie 2021, 18:51

Doar o nulitate ca taranul de Didier poate sa ignore un asa mega artacant si sa nu il cheme la lot atatia ani !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează