GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  PUBLICITATE

5 minute de sport olimpic – Larisa Iordache, cea mai optimistă fată

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 august 2021 15:56 / Actualizat miercuri, 11 august 2021 16:29

Larisa Iordache continuă să rămână optimistă, în ciuda accidentărilor care și-au pus amprenta într-un mod nedorit asupra carierei sale

Încă din copilărie și până în zilele noastre, cariera Larisei Iordache a fost caracterizată prin voință și determinare. Asta în ciuda faptului că gimnasta s-a confruntat cu numeroase accidentări care i-au deraiat traiectoria în repetate rânduri. 

Larisa Iordache provine dintr-o familie de sportivi și a fost îndrăgostită de sport încă din primii ani ai vieții. De la plimbările cu rolele prin Parcul Sportiv Dinamo, viața a dus-o pe Larisa Iordache în sala de gimnastică. 

La doar opt ani, Larisa Iordache era deja campioană națională! „O gimnastă unică”, a caracterizat-o și legendara antrenoare Mariana Bitang, care a remarcat cu fiecare ocazie stilul aparte al Larisei. 

În 2012, la Jocurile Olimpice de la Londra, Larisa Iordache, alintată „Pikachu”, a capturat medalia de bronz. Ce a urmat a fost un îndelung șir de accidentări și deziluzii, ce au adus inclusiv trei operații eșuate la gleznă. 

În total, Larisa Iordache contabilizează în vitrină șapte medalii de aur la „Europene”, fiind cea mai medaliată gimnastă română la această competiție. 

Deși sorții i-au fost în repetate rânduri potrivnici, Larisa n-a renunțat: a revenit în sală în finalul lui 2020, califcându-se ulterior la Jocurile Olimpice, întrecere ce a avut loc la scurt timp după dispariția prematură a mamei sale.

VIDEO 5 minute de sport olimpic – Larisa Iordache, cea mai optimistă fată

Vezi și:

5 minute de sport olimpic – Elisabeta Lipă, amIralul canotajului românesc

5 minute de sport olimpic - Abebe Bikila, campionul desculț

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează