GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

5 motive pentru a alege o mașină electrică de tuns iarba

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iunie 2023 11:18 / Actualizat miercuri, 07 iunie 2023 11:19

Ai nevoie de o mașină de tuns iarba și nu știi ce să alegi dintre atâtea modele? În cazul acesta, avem recomandarea potrivită pentru tine. Este vorba despre o mașină de tuns iarba electrică, iar în continuare îți vom prezenta avantajele unui astfel de model. 

Nu va trebui să îți faci griji în privința alimentării 

Spre deosebire de o mașină de tuns iarba pe benzină, mașina de tuns iarba electrică este oricând gata pentru a fi folosită, fără să mai ții cont de combustibil. Doar în cazul unei mașini de tuns iarba electrice pe acumulatori va trebui să ții cont să o pui la încărcat după ce termini treaba, însă este mult mai simplu, întrucât curentul electric este la dispoziția ta oricând. 

Nu poluează la fel ca o mașină de tuns pe benzină 

Chiar dacă are motorul mic, o mașină de tuns iarba pe benzină are un oarecare grad de poluare. În plus, multe persoane spun că nu suportă mirosul de benzină în momentul în care tund iarba. Știi deja că iarba proaspăt tăiată miroase foarte frumos, așa că dacă vrei să te bucuri mai mult de această mireasmă, alege o mașină de tuns iarba electrică și vei proteja și mediul înconjurător. 

Poate fi folosită oriunde și oricând 

O mașină de tuns iarba electrică poate fi folosită oriunde și oricând, mai ales dacă este pe acumulatori. Dacă se conectează la o sursă de curent, atunci va trebui să ai la îndemână o priză, ceea ce înseamnă că o vei putea folosi doar acasă spre exemplu. Însă, o mașină de tuns iarba pe acumulatori poate fi folosită și în cazul în care ai o curte foarte mare sau la casa de la țară sau la casa de vacanță. Poți alege un produs din oferta de masini de tuns iarba electrice de la TimoShop

Are un preț accesibil 

Bineînțeles, prețul este un factor destul de important când vine vorba despre achiziționarea unei mașini de tuns iarba. Astfel, mașinile de tuns iarba electrice nu doar au un preț accesibil, ci vei observa că și folosirea lor este destul de ieftină. Așa cum știi, benzina are un preț care poate crește destul de mult, însă curentul electric este mai ieftin și per total, după câteva folosiri, îți vei da seama că este mai avantajoasă o astfel de mașină de tuns iarba decât una clasică. 

Este ușor de întreținut 

Nu în ultimul rând, trebuie să menționăm și faptul că este foarte ușor de întreținut o astfel de mașină de tuns iarba electrică, având în vedere că nu va trebui să îi verifici nivelul de ulei și să faci mici reparații care pot fi necesare în cazul unei mașini de tuns iarba pe benzină. De aceea, chiar și persoanele care nu se pricep la reparații pot sta liniștite, deoarece nu va trebui să meargă în service cu mașina de tuns iarba, decât în cazuri extrem de rare și după multe folosiri. 

Așadar, dacă nu știai ce mașină de tuns iarba să alegi de la TimoShop, sperăm că te-am convins să optezi pentru una electrică. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează