GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

5 trucuri pentru a aplica extensiile de gene în mod eficient acasă

Articol de GSP - Publicat marti, 30 mai 2023 17:44 / Actualizat marti, 30 mai 2023 17:44

Aplicarea extensiilor de gene îți poate oferi o privire bine definită și fermecătoare, care să-ți evidențieze frumusețea. Indiferent dacă îți dorești un aspect natural și subtil sau un efect dramatic și seducător, cu ajutorul extensiilor potrivite, poți obține rapid look-ul care te avantajează. 

De regulă, aplicarea extensiilor de gene se face la salon, de către un tehnician profesionist, însă, cu puțină răbdare, te poți bucura de același efect chiar în confortul casei tale. Iată ce trebuie să ai în vedere dacă vrei să aplici singură extensiile de gene și să economisești timp și energie!

1. Alege o curbură potrivită pentru forma și dimensiunea ochilor tăi

Pentru un aspect armonios și atrăgător, trebuie să alegi extensii cu o curbură adecvată formei și dimensiunii ochilor tăi. Spre exemplu, dacă ai ochi mici sau adânciți, poți opta cu încredere pentru un kit de gene curbura L care îți va deschide privirea și va atrage atenția către zona ochilor.

În schimb, dacă ai ochi mari și expresivi, o curbură mai naturală, precum B sau C, poate fi cea mai potrivită opțiune. Aceasta îți va oferi un aspect subtil și elegant, dar și un ușor efect de lifting. Ai în plan un eveniment special și îți dorești un look dramatic? Optează pentru curburi mai adânci, de tip CC sau D.

2. Aplică întotdeauna extensiile pe genele curate și pregătite

Înainte să începi aplicarea extensiilor de gene, asigură-te că genele tale sunt curate și pregătite corespunzător. Îndepărtează orice urmă de machiaj din zona ochilor cu ajutorul unui demachiant delicat, fără ulei, sau a unei spume de curățare.

Apoi, aranjează și pregătește genele naturale cu o perie specială. Piaptănă-le și așază-le în direcția dorită și nu uita să te asiguri ca genele sunt complet uscate înainte de a începe aplicarea. Apoi, aplică un primer de calitate. Ține toate instrumentele și materialele necesare la îndemână, astfel încât să nu fii nevoită să te deplasezi sau să cauți diverse accesorii în timpul procesului de aplicare.

3. Optează pentru un adeziv de calitate

Pentru o aplicare eficientă și de lungă durată a extensiilor de gene, ai nevoie de un adeziv de calitate. Există o varietate largă de adezivi disponibili pe piață, așadar asigură-te că optezi pentru unul compatibil cu extensiile de gene pe care le-ai ales și cu nevoile tale. O formulă hipoalergenică, fără parabeni și latex, este ideală pentru a evita iritațiile și alergiile.

Dacă nu ai mai purtat până acum extensii de gene, testează adezivul pe o mică porțiune de piele înainte de a-l folosi. Așteaptă cel puțin 24 de ore pentru a descoperi dacă ai vreo reacție alergică la produsul respectiv. 

4. Combină mai multe dimensiuni

Îți dorești un aspect natural în care extensiile se integrează cât mai bine printre genele tale? Pentru a-l obține, vei avea nevoie de diferite dimensiuni. Aplică gene mai scurte și mai subțiri în trepte, dinspre colțul intern al ochiului către exterior, astfel încât să obții un aspect gradual și o tranziție lină între genele tale naturale și extensii. 

În colțul exterior poți opta pentru gene mai lungi și mai groase sau chiar variante cu un volum mai bogat, astfel încât să obții un efect frumos de deschidere a privirii. De asemenea, poți să experimentezi cu diferite dimensiuni și grosimi pentru a descoperi ce variantă este mai potrivită pentru tine.

5. Folosește un ventilator de gene pentru o uscare eficientă

După ce ai aplicat extensiile de gene, este indicat să le lași să se usuce complet pentru a asigura o aderență optimă și pentru a evita ca acestea să se lipească între ele. Un ventilator de gene special conceput pentru acest scop îți poate eficientiza procesul de lucru. Acest dispozitiv mic și ușor de utilizat emite un curent de aer delicat la nivelul genelor și ajută la accelerarea procesului de uscare a adezivului, ceea ce le permite extensiilor să se fixeze într-un mod sigur și rapid pe genele tale naturale.

În concluzie, procesul de aplicare a extensiilor de gene acasă nu este atât de complicat, dacă te informezi corect și folosești produse de calitate. Acordă-ți suficient timp să-ți dezvolți îndemânarea și vei putea obține rezultate asemănătoare celor de la salon!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează