GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

500.000 de lei câștigați de un ieșean pe un bilet! Cum a fost posibil

Articol de GSP - Publicat joi, 13 mai 2021 12:53 / Actualizat joi, 13 mai 2021 14:46

Ce se întâmplă atunci când pasiunea pentru fotbal se împletește cu o strategie bună și cu noroc?

La această întrebare ne-a răspuns un jucător Stanleybet din Iași, care a reușit să câștige 500.000 de lei pe un bilet pe care a mizat 100 de lei.

Să le luăm pe rând: 

PASIUNE

"Și eu am jucat fotbal. Fotbalul e singurul hobby pe care îl am. Urmăresc campionatele importante tot timpul", ne-a mărturisit jucătorul ieșean.

STRATEGIE

"Am jucat un singur bilet, dar am un anumit sistem. Joc aceleași pronosticuri pe fiecare bilet de fiecare dată și nu aleg multe meciuri, maximum 13. Eu tot timpul joc numai bilete cu câștigul maxim de 500.000 de lei. Joc regulat la pariuri și aleg meciuri din campionatele importante, pe care le studiez", ne-a explicat câștigătorul.

Ieșeanul a ales numai soliști pe bilet și chiar dacă n-a ghicit pronosticul la meciul Alaves - Levante, unde a jucat 2 și scorul a fost 2-2, a fost salvat de sistemul ales pe bilet. Astfel, cu 12 pronosticuri corecte din 13, a încasat suma maximă care poate fi câștigată pe un bilet de pariuri.

NOROC

Evident, având numai soliști, ai nevoie de mult noroc. Pe care jucătorul Stanleybet l-a avut din plin. A anticipat surprize precum victoria lui Chelsea în deplasare cu Manchester City, succesul Fiorentinei în meciul cu Lazio și X-uri în meciuri din Germania și Italia.

"La Manchester City cu Chelsea nici nu mai puteam să mă uit la meci, am plecat din casă", a povestit genialul jucător.

Din Liga 1, a mers pe victoriile lui Dinamo și Gaz Metan și a fost inspirat.

Un bilet, o grămadă de bani și un exemplu de succes din care poate învăța orice parior.

Click AICI să vezi cum arată biletul câștigător

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează