GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

6 greseli de evitat cand folosesti tigara electronica

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 11:16

Sunt diverse motive pentru care oamenii folosesc tigari electronice. Unii aleg aceasta metoda de inhalare a nicotinei pentru a evita efectele nocive ale fumului de tigara. Altii vad acest obicei ca pe urmatorul pas dinainte de a se lasa de fumat. Multe persoane o fac doar pentru ca e placut, asemenea unei narghilea. Indiferent de motive, este important atat pentru sanatate, cat si pentru experienta, sa eviti urmatoarele greseli:

1 Inhalarea „pe uscat”

Tigarile electronice produc vapori prin incalzirea lichidului special pe care il inserezi in dispozitiv. Daca nu este suficient lichid pentru a produce vapori, inhalarea va produce o senzatie de ardere in gat. Asadar, verifica daca este suficient lichid inainte sa inhalezi, mai ales daca stii ca lichidul sta acolo de ceva vreme.

2 Concentratie prea mare de nicotina

Lichidele pentru tigari electronice pot contine diverse concentratii de nicotina. Paradoxal, cei ce vor sa reduca numarul tigarilor pot ajunge sa introduca in organism mult mai multa nicotina. Cel mai bine ar fi sa incepi cu o concentratie scazuta de nictonia, mai ales daca vei fuma des. 

3 Produse ieftine

Tigarile electronice sunt relativ costisitoare, iar asta determina pe multi sa cumpere ce e mai ieftin. Nu este chiar o idee buna. Tigarile electronice ieftine se strica mai usor si pot fi fabricate din materiale toxice, care ar putea dauna grav sanatatii. Acelasi principiu se aplica si la lichide. „No-name”-urile ar trebuie evitate. Voore iti pune la dispozitie lichide de calitate pentru toate gusturile.

4 Consumul in exces

Vaporii sunt mult mai usor de inhalat decat fumul de tigara, iar asta poate induce in eroare pe fumatori cu privire la cantitatea pe care o fumeaza. Este mai greu sa discearna cat s-a consumat din lichid, iar inhalarea in exces poate duce la amplificarea dependentei de nicotina. Un incepator ar face bine sa aloce o anumita cantitate de lichid pe o perioada de timp. 

5 Neglijarea dispozitivului

Igiena joaca un rol important in experienta pe care o creeaza o tigara electronica. Poate influenta gustul vaporilor si puritatea acestora. Partile din tigara ce intra in contact cu vaporii trebuie curatate si inlocuite periodic. De asemenea, curatarea recipientului unde intra lichidul trebuie facuta de fiecare data cand se trece de la o aroma la alta. Altfel, combinatia rezultata poate avea un gust neplacut.

6 Superficialitate fata de ceilalti din jur

Tigarile electronice sunt considerate a fi mai putin nocive decat tigarile normale. Asta ii face pe multi sa creada ca pot fuma in proximitatea unui nefumator fara nicio problema, unii chiar neevitand suflatul fumului in directia unei persoane sau in aceeasi incapere cu alti nefumatori. Nu este prea cinstit pentru cineva care nu doreste sa inhaleze fumul pe care il emani, indiferent ca este vorba de fum de tigara, sau de ceva mai putin nociv decat fumul de tigara.

Tigarile electronice au capatat amploare in ultima vreme, insa prea putini se informeaza cum trebuie cu privire la alegerea potrivita si modul corespunzator de folosire. Voore este o companie care si-a propus sa ofere produse de calitate si consultanta pentru a ajuta pe „vaperi” sa aiba o experienta placuta.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează