GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

6 sfaturi pentru un păr sănătos în timpul iernii

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 15:02 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 15:02

De obicei, iarna, părul își pierde puterea, devine uscat și fragil. Să îl ajutăm deci  să rămână sănătos și frumos chiar și pe vremea rece!

Reîmprospătăm culoarea

Părul tău arată lipsit de viață? Vrei să fie mai strălucitor și mai radiant? Pentru a face acest lucru, nu trebuie să mergeți la un specialist; cu ajutorul vopselelor fără amoniac, puteți face schimbarea acasă. Pe piață găsim diferite produse pentru o vopsire acasă, spre exemplu vopseaua Wella. Vopsirea în aceeași nuanță îți va împrospăta culoarea,iar părul va deveni mai strălucitor. 

Utilizați uscătorul departe de firele de păr

Părului nu-i plac schimbările de temperatură. Ce trebuie să faceți dacă, înainte de a ieși din casă, vă spălați părul și îl uscați inevitabil cu un uscător de păr fierbinte? Trebuie să setați uscătorul să furnizeze aer cald și să-l țineți la 20 cm de cap. Nu trebuie să vă grăbiți în acest sens, este mai bine să vă uscați firele mai mult: părul umed va îngheța sub influența aerului rece și poate cădea. Și apropo, nimeni nu a anulat răceala!

Spălați-vă părul corect

Apa cu care vă spălați părul nu trebuie să fie prea fierbinte - oricât de plăcută ar fi - ci caldă. De asemenea, vă puteți clăti părul cu infuzie de urzică pentru strălucirea firelor. Când aplicați șampon și balsam pe păr, masați scalpul puțin mai mult decât de obicei. Acest lucru va îmbunătăți microcirculația sângelui și fluxul de oligoelemente benefice către rădăcinile părului. Pentru a vă menține părul puternic și bine hidratat mai mult pe vreme rece, aplicați o mască sau un balsam care nu necesită clătire pentru a trata părul slab.

Îmbrăcați căciula

Iarna, căciula este principalul dușman al unei coafuri stilate, dar fără ea nu este posibil, ea vă va proteja părul de vânt, zăpadă sau ploaie. Iată o modalitate de a vă împrieteni cu o căciulă: aranjați părul după care înfășurați-l în cea mai ușoară țesătură înainte de a vă pune pălăria. O eșarfă de mătase este ideală în acest sens: subțire și delicată, părului tău îi va plăcea. Acum nu mai ești amenințată de o coafură stricată sub căciulă!

Hrăniți părul din interior

Părul care primește suficient zinc, fier și proteine ​​este foarte puternic și nu este predispus la cădere. Puteți oferi părului toți micronutrienții de care aveți nevoie, consumând periodic alimente care le conțin: ouă, carne roșie, fructe de mare, germeni de grâu și linte. O altă opțiune ar fi vitaminele sintetice. Desigur, cele naturale sunt mai eficiente dar în lipsa acestora, le utilizăm pe cele care pot fi procurate din farmacie.

Tăiați capetele la timp. 

Părul trebuie tăiat la fiecare 6-8 săptămâni, scăpând de vârfurile uscate proeminente. Acest lucru va oferi podoabei capilare un aspect mai sănătos.

În cele mai înnorate și mai reci zile, părul puternic, strălucitor și sănătos ne oferă bucurie și încredere în sine. 

Totul este în mâinile noastre: câțiva pași simpli, și iarna nu ne mai strică nici starea părului și nici starea de spirit!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează