GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

7 cadouri elegante pe care le poți oferi oricui

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 august 2021 13:31 / Actualizat joi, 05 august 2021 14:55

Obiceiul de a oferi cadouri este unul cat se poate de interesant si de apreciat. Fiecaruia dintre noi ii place momentul in care daruieste sau primeste un cadou, deoarece este un moment incarcat emotional, in care sunt conturate legaturile dintre cele doua persoane.

Daca momentul in care se ofera este simplu si placut, momentele in care se cauta cadoul perfect sunt ceva mai dificile. Cu siguranta, iti doresti sa gasesti cadoul perfect, insa exista atat de multe optiuni si poti face atat de multe greseli, incat o vizita in magazine fizice sau online de cadouri poate fi cu adevarat stresanta.

Din fericire, exista o multime de cadouri universale, cu care nu ai cum sa dai gres, indiferent care este destinatarul. Iata 7 idei la care poti apela atunci cand nu ai foarte multa inspiratie.

1. O rama foto. Toti oamenii pastreaza amintiri sub forma de poze. Unii aleg sa le tina in albume, altii prefera sa le aiba mereu pe telefon iar altii le inrameaza, pentru a le avea mereu mereu in campul vizual. Daca vrei sa oferi un cadou deosebit, o rama foto poate fi varianta ieftina si cuceritoare. Optiunile sunt numeroase: poti opta pentru rame foto argint, rame din lemn sau, de ce nu, rame electronice. Partea buna la ramele foto din argint este ca pot fi o solutie indiferent de bugetul pe care il ai la indemana.

2. Un pix elegant. Majoritatea oamenilor nu mai scriu cu pixul, insa toti oamenii se relaxeaza atunci cand lasa urme de cerneala pe hartie, micile desene sau inscrisuri pe hartie fiind o varianta de detasare de la calculator. Un pix elegant poate fi apreciat de oricine si poate fi pastrat pe termen lung sau foarte lung.

3. Un cos cadou. In general, un cadou trebuie sa atinga mai multe simturi. Un cos cadou poate avea atat un impact vizual, cat si un impact olfactiv sau gustativ. Daca vrei sa il incanti pe cel caruia ii oferi cadoul, poti pune intr-un cos cadou atat un accesoriu, precum o rama foto, cat si diverse bauturi delicioase si produse de mancat, de foarte buna calitate;

4. Un buchet de flori. Daca ii oferi cadoul unei doamne, un buchet de flori este mai mult decat perfect. Poti adauga buchetul de flori unui alt cadou sau poti alege sa il oferi doar pe el. In cazul acesta, buchetul trebuie sa fie bogat si colorat;

5. O vaza. In orice casa exista o vaza. Chiar si barbatii apreciaza un colt colorat, plin de flori. O vaza simpla si eleganta poate fi cadoul ideal, mai ales pentru persoanele care au o locuinta a lor si daca le plac cadourile din cristal Bohemia;

6. O sticla de bautura fina. Este adevarat ca nu toata lumea bea. Este la fel de adevarat ca oricine are o sticla de bautura in casa, pentru a-i servi pe invitati cu un pahar delicios de licoare. Alegand sa cumperi o sticla de bautura fina, nu vei da gres.

7. Un portofel. Un portofel din piele poate fi un alt cadou foarte apreciat. Toata lumea folosete bani si toata lumea ii tine intr-un portofel. Chiar daca persoana careia ii oferi un astfel de cadou are deja un astfel de accesoriu, in timp va trebui sa il schimbe si se va bucura ca i l-ai oferit cadou.

In principiu, un cadou trebuie sa fie util, sa atinga cat mai multe simturi si sa fie oferit din suflet. Tocmai de aceea, orice ai alege sa oferi este bine sa respecti cateva reguli:

  • Ofera intotdeauna cadoul cu zambetul pe buze, privind persoana careia i-l oferi in ochi;
  • Incearca sa il oferi personal!
  • Daca nu poti sa il oferi personal, asigura-te ca este insotit de un mesaj personalizat pe care l-ai scris tu;
  • Nu oferi un cadou prea scump! Un cadou prea scump poate transmite mesaje gresite.
  • Verifica personal cadoul pe care il oferi, pentru a te asigura ca nu are niciun defect. Nu este frumos sa oferi un produs spart, un buchet de flori ofilite sau o sticla de bautura cu termen de valabilitate expirat. Chiar daca achizitionezi produsul dintr-un magazin in care ai incredere, verifica-l cu atentie! Daca este ambalat si nu il poti desface, asigura-te ca ai la indemana bonul, pentru a-l putea inlocui atunci cand este cazul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează