GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

7 idei de cadouri potrivite pentru Ziua Îndrăgostiților

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 martie 2022 12:00 / Actualizat luni, 28 martie 2022 14:32

Ziua Îndrăgostiților este un prilej perfect pentru parteneri să-și arate dragostea unul față de celălalt. Deși se spune că iubirea nu are nevoie de o zi anume pentru a fi celebrată, 14 februarie este data la care orice bărbat se află în căutarea cadoului potrivit pentru jumătatea sa. Dacă nu ai nicio idee în acest sens, vei găsi mai jos câteva sugestii menite să te ajute să găsești darul care să o facă pe ea cea mai fericită.

Iată 7 idei de cadouri potrivite pentru Ziua Îndrăgostiților:

O bijuterie

Femeile adoră bijuteriile și nu au niciodată prea multe, așa că ia în calcul să-i oferi iubitei sau soției tale de Ziua Îndrăgostiților un accesoriu. Observă înainte care îi sunt preferințele și ce anume i s-ar potrivit.  Vei găsi o varietate de modele în magazinele de specialitate, inele aurii din argint, simple sau cu pietre semiprețioase în diverse culori, brățări cu lanț sau cu șnur, coliere și lănțișoare cu pandantive în diverse forme. Ambalată frumos, o bijuterie va deveni darul perfect pentru ea.

Parfumul preferat

Cu parfumul preferat mergi la sigur în materie de cadouri. Optează pentru un set care să includă și alte produse, precum un gel de duș din aceeași gamă, un deodorant sau o cremă de corp. 

O cină romantică de Ziua Îndrăgostiților

Romantismul este cuvântul care definește Ziua Îndrăgostiților, așa că o cină romantică va fi surpriza perfectă pentru ea. Rezervă din timp o masă la restaurantul vostru preferat sau organizează propria cină chiar la voi acasă. Gătește un preparat special și adaugă două pahare de vin sau de șampanie. De asemenea, comandă un cadou dulce, cu care să vă răsfățați în doi. Poate fi un tort sau un desert favorit pe care să-l savurați împreună.

Un buchet imens de flori

Un buchet mare de flori stârnește zâmbete de fericire oricărei femei. În general trandafirii roșii sunt cei mai căutați pentru această ocazie. Surprinde-o atunci când ajunge acasă dacă locuiți împreună sau trimite-i florile din curier la locul de muncă, pentru a începe ziua într-un mod cu totul special. 

Bilete de avion într-o destinație nouă

Dacă ați trecut de perioada inimioarelor roșii și a ursuleților din pluș, cadoul potrivit de Ziua Îndrăgostiților ar putea fi două bilete de avion. Plănuiește un city-break într-un oraș european sau chiar o vacanță exotică într-un loc cald, cu mare, soare și plajă. Pune într-un plic biletele și las-o să descopere cadoul inedit.

Un voucher la spa

Câteva ore de răsfăț la un salon cu spa, masaj și diverse tratamente cosmetice o vor cuceri. Deși nu este tocmai o activitate în doi, poate fi un cadou potrivit pentru Ziua Îndrăgostiților. Partenera ta va aprecia în mod sigur intenția de a-i oferi o doză de relaxare. 

Un gadget de ultimă generație 

Știi că își dorește un telefon nou, o pereche de căști wireless sau un smartwatch? Arată-i dragostea ta și oferă-i un cadou care îi îndeplinește o dorință. În general, astfel de cadouri se potrivesc partenerilor care au mai mulți ani de relație și pun mai mult preț pe darurile practice. 

Cadoul de Ziua Îndrăgostiților trebuie să fie în primul rând simbolic, căci sărbătoarea care își are originea în SUA reprezintă încă un prilej prin care partenerii de viață își pot arăta iubirea unul față de celălalt. Cadourile se aleg în funcție de preferințele fiecăruia, de inspirație și de buget. Orice i-ai oferi în dar, fă-o cu zâmbetul pe buze și adaugă și o îmbrățișare strânsă, una dintre cele mai puternice dovezi de iubire care există între două persoane.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează