GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

7 idei de distracție în timpul liber posibile în 2021

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2021 18:18 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 18:19

Pentru al doilea an consecutiv, pandemia de Covid-19 ne afectează pe toți inclusiv prin limitarea posibilităților de petrecere a timpului liber. Călătoriile în afara țării sunt mai dificile și în multe cazuri chiar restricționate sau asociate unor condiții foarte neplăcute (carantină obligatorie). Festivalurile de muzică sunt amenințate și în 2021, în acest moment fiind greu de crezut că vor putea fi organizate în această vară.

Până și participarea spectatorilor la evenimente sportive este supusă unor termeni și condiții cu restricții importante - spre exemplu, pentru meciurile din Liga 1, Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit că biletele pot fi vândute doar în limita 30% din capacitatea arenei, vor fi personalizate și comercializate astfel încât să se respecte distanța de minimum doi metri între spectatori. Multe evenimente majore din sport se vor desfășura în 2021 sub presiunea restricțiilor diverse - de exemplu turneele de tenis, dar și Euro 2020 și Jocurile Olimpice de vară, ambele amânate de anul trecut.

Așadar, cum rămâne pentru divertismentul din timpul liber în 2021? Iată ce variante am avea la dispoziție, judecând după actualul context și cu perspective realistice pentru viitor (eventual un optimism moderat):

1. Filme și seriale - cinema la tine acasă

Oricum ar fi vremea afară, este comod, plăcut și relaxant să urmărești filme și seriale la tine acasă, ca la un veritabil cinema (mai ales dacă ai un Smart TV cu diagonală mare). Ideal este să ai acces la servicii de video streaming de tip Netflix sau HGO Go și internet de mare viteză (fibră optică), pentru a vedea filme în cele mai bune condiții tehnice. Niște popcorn alături și totul e perfect! Ca alternativă, poți urmări la TV sau pe laptop evenimente sportive live din marile campionate de fotbal din Europa, inclusiv Champions League și Europa League.

2. Jocuri online, pe diverse gadgeturi

Jocurile sunt inclusiv pentru adulți, o arată statisticile! Poți să joci pe smartphone sau pe alte gadgeturi - de exemplu la modă sunt consolele de jocuri precum Nintendo Switch, PlayStation sau Xbox. Totul este să te distrezi responsabil, mai ales dacă alegi jocuri care implică cheltuirea de bani în aplicații.

3. Rețele de social media, socializare la distanță

Facebook, Instagram, Tik Tok, YouTube, WhatsApp sau de ce nu Snapchat, Pinterest, Tinder - iată variante pentru timpul liber, din sfera social media. Toate vor reuși să te atragă pentru a-ți consuma timpul liber cu cât mai multă distracție inclusă. Socializezi la distanță, vezi conținut de la alți utilizatori și poți posta la rândul tău.

4. Socializare acasă, cu familia și prietenii

Dacă vrei mai puțină tehnologie, alege socializare față în față, acasă, cu familia sau / și prietenii. Probabil nu vei putea organiza mari petreceri din motive de restricții legate de pandemie, însă mici reuniuni private sunt permise (verifică mereu condițiile legale la zi). Poți să joci jocuri de societate și de obicei nu pot lipsi gustări gourmet și ceva băuturi alcoolice. Chiar dacă distracția va fi offline, poți folosi internetul pentru catering și pentru a comanda bauturi alcoolice online - vin, whiskey, vodcă, gin, vin spumant și alte astfel de licori de răsfăț. Totul consumat responsabil, firește! O bună sursă de băuturi alcoolice ieftine, dar premium, autentice, este magazinul online gourmetGIFT.ro, consacrat inclusiv pe segmentul de cosuri cadou corporate și alte cadouri gourmet.

5. Sport în parc sau în alte locuri amenajate

Distracția poate fi asociată mișcării, cu un plus pentru sănătate! Mai ales din cauza restricțiilor legate de pandemie, toți avem tendința de a avea un stil de viață mai sedentar. Chiar dacă nu mergi la sală, ai variante de sport în aer liber - în parc, pe terenuri speciale (fotbal, baschet, chiar badminton, de ce nu?!) sau în alte locuri special amenajate. Dacă mergi cu familia la un picnic, nu uita mingea de fotbal și joacă în natură o partidă cu cei dragi!

6. Călătorie la munte sau la mare

7 idei de distracție în timpul liber posibile în 2021

În funcție de moment, poate fi o idee excelentă să faci o călătorie la munte sau la mare. În această perioadă, pârtiile de ski sunt excelente pe Valea Prahovei, dar și în alte stațiuni mai puțin populare. Poți face o drumeție montană sau, când vine vremea caldă, poți petrece timp la plajă ori la piscină. O zi, un week-end, o săptămână... totul depinde de timp și de buget!

7. Aventuri la pescuit

Tot în natură, oricând are un farmec aparte o aventură la pescuit! Poți să creezi amintiri memorabile, super povești alături de prieteni. Alege un lac de pescuit, de exemplu acest lac de pescuit Cluj, și mergi acolo măcar câteva ore, de preferat câteva zile, pentru o experiență mai intensă. Pescuitul este un sport aparte, te va relaxa, te va energiza, îți va încărca bateriile cu adevărat.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează