GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

A câștigat 215.378,36 lei pe un bilet cu patru meciuri

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 18:02

Cel mai inspirat bilet la pariuri de luna aceasta a fost pus duminică la Galați, acolo unde, un parior a câștigat aproximativ două miliarde de lei vechi mizând 2000 lei pe doar patru meciuri.

Pariorul și-a pus toată încrederea în primele ligi din Danemarca, Elveția, Olanda și Republica Cehă, indicând ca rezultat final X (remiză) pentru primele trei, și mizând pe victoria Slavia Praga pentru ultimul meci de pe bilet. Se pare că echipa jucătorului român, Nicolae Stanciu, a ținut cu gălățeanul care miza pe victoria lui echipei lui Stanciu la câteva mii de km depărtare. Doar cu aceste patru meciuri pariorul a strâns o cotă totală de 113.07 și a primit câștigul la virgulă la nici 48 ore distanță. Doar cu aceste patru meciuri a strâns o cotă totală de 113.07 și a primit câștigul la virgulă.

A câștigat 215.378,36 lei pe un bilet cu patru meciuri

Primul său bilet la Stanleybet – primul mega câștig la pariuri: ”De obicei joc la o altă casă de pariuri, dar am decis ca duminică să intru în Stanleybet pentru că era mai aproape de casă, iar cotele sunt competitive, așa am ajuns că prind potul cel mare”, a declarat gălățeanul.

Mai mult decât atât, deși nu pariază zilnic, atunci când o face, pariază doar pe meciurile de care este sigur și își pune toată baza pe inspirația lui care de data asta a fost una iesită din comun. 

Provenind dintr-o familie de oameni simpli, de la țară, și ajuns inginer, câștigătorul spune că pasiunea pentru cote șipariuri a venit după o perioadă în care a jucat fotbal din poarta unei echipe din liga a 3a, tocmai de aceea, suvenirul pe care l-a primit de la Stanleybet, o mânușă originală cu semnătura lui Helmunt Duckadam a fost a doua bucurie după cele două miliarde încasate la virgulă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează