GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL: CUPA COCA - COLA

A început! » Primul meci din Cupa Liceelor s-a jucat la Braşov, iar Şumudică a dat lovitura de start

Marius Şumudică a dat lovitură de start a primului meci din Cupa Liceelor.
Marius Şumudică a dat lovitură de start a primului meci din Cupa Liceelor.

Articol de GSP - Publicat joi, 01 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 01 martie 2012 00:54

În meciul inaugural, disputat la Braşov, echipa Liceului "Grigore Moisil" a învins echipa Liceului "Maria Băiulescu", scor 3-4.

Sala de sport "Grigore Moisil", din Braşov, a devenit brusc prea mică pentru sutele de elevi care au venit în număr mare să îşi vadă la lucru echipele de fotbal, în meciul inaugural al Cupei Coca-Cola. Pe teren, se înfruntă jucătorii de la Liceul "Maria Băiulescu" şi cei de la Colegiul Naţional de Informatică "Grigore Moisil".

Goluri IT!
Aclamat de puştii din ambele tabere, Marius Şumudică, antrenorul de la FC Braşov, a dat lovitura de începere în aplauzele tuturor celor prezenţi. Emoţii, aplauze, tensiune şi o atmosferă electrică. Aşa s-a manifestat întreaga tribună, reacţionînd imediat la orice pasă cu călcîiul, la driblingurile în viteză sau la cele 4 goluri marcate de micii "informaticieni".

Liceenii de la "Maria Băiulescu" au marcat primii în primul meci din cea mai mare competiţie de fotbal în sală din România. Ababei l-a învins în minutul 6 pe portarul advers, cu un şut plasat, şi suporterii au încremenit pentru 120 de secunde.

Echipa de la "Moisil" a egalat repede, prin Gheorghe Andrei, şi a intrat la pauză cu un gol avantaj. Majoretele nu i-au lăsat pe liceeni să se odihnească nici măcar în pauza meciului şi au încîntat privirile cu o coregrafie special realizată pentru marele eveniment.

Penalty cu emoţii
O dată cu trecerea timpului de joc, partida s-a încins şi tensiunea în tribune a atins cota maximă cu 7 minute înainte de final, cînd scorul indica din nou egalitate: 3-3. Fluierul arbitrului a ridicat băncile în picioare. Penalty pentru "Moisil", dar mingea trimisă în forţă a refuzat să intre în poartă şi a fost nevoie de şutul lui Alexandru Călin pentru a stabili cîştigătoarea.

"Moisil" s-a calificat în faza următoare, în timp ce "Maria Băiulescu" va lupta cu sorţii anul viitor.

Meciul dintre "Băiulescu" şi "Moisil" a fost doar prima luptă în încercarea de a pune mîna pe trofeu şi a ajunge în iunie la Campionatul European de fotbal din Ucraina şi Polonia.

"Maria Băiulescu" - "Grigore Moisil" 3-4 (1-2)
Marcatori: Ababei (‘6), Zaharia (’28), Popa (‘33) / Gheorghe (‘8), Popescu (‘19), Lupu (‘26), Călin (‘39)

Liceul "Maria Băiulescu": 1. Romulus Cojar, 9. Andrei Ticuşan, 3. Adrian Popa, 8. Cosmin Zaharia, 5. Alexandru Ion, 10. Bogdan Ababei, 4. Sergiu Vârlan, 7. Paul Mardare, 6. Marius Popescu Antrenor Cătălin Suciu

Liceul "Grigore Moisil": 2.Şerban Lupu, 1. Rareş Colomei, 7. Andrei Gheorghe, 5. Bogdan Mitrea, 6. Andrei Catană, 4. Alexandru Bercec, 10. Marian Popescu, 9. Alexandru Călin, 8. Rareş Onescu Antrenor Ioan Danu

Sala: "Grigore Moisil", Braşov
Arbitri: Florin Ghimbăşan, Marian Barbu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează