GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

A început Vara Campionilor! 1500 de premii, timp de 3 săptămâni, pentru jucătorii care urmăresc meciurile din UCL și UEL

Articol de - Publicat joi, 06 august 2020 12:56 / Actualizat joi, 06 august 2020 12:58

Partidele din Liga Campionilor și Europa League au revenit în oferta de pariere și noi vrem să sărbătorim fiecare gol alături de jucătorii din România! Așa că dăm drumul la cel mai tare concurs al verii, pe casapariurilor.ro, unde punem la bătaie 1500 de premii a câte 100 de lei, în perioada 5 - 22 august. Joci pe meciurile de UCL și UEL? Ești înscris automat în tombolă!

Tot ce trebuie să faci este să te loghezi în contul tău de la Casa Pariurilor și să plasezi un bilet cu minimum 25 de lei, care să conțină cel puțin un meci din cupele europene. Nimic mai simplu! Ai o săptămână întreagă cu fotbal de top în oferta de pe casapariurilor.ro! Miercuri, în Europa League, vor lupta pentru calificarea în "sferturi" echipe precum Leverkusen, Rangers, Sevilla și AS Roma. Apoi, vineri și sâmbătă ai partide din Liga Campionilor, cu pariuri la minut, cote speciale și cel mai rapid LIVE din țară.

Manchester City este acum favorită să câștige trofeul UCL, dar Real Madrid nu renunță la luptă și are cotă 4.20 să învingă vineri pe Etihad, în returul "optimilor". Juventus a pierdut prima manșă cu Lyon, dar are cotă 1.45 să se impună acasă. Sâmbătă pariezi pe Barcelona - Napoli (22:00) și Bayern - Chelsea (22:00), în care golurile par să fie garantate! Uite și o informație tare: au marcat ambele echipe în 6 din cele 7 dueluri directe Bayern - Chelsea, iar în weekend ai cota 1.55 pentru același "scenariu". Ai sute de opțiuni de pariere, ca să împuști doi iepuri dintr-un foc: îți faci un bilet câștigător și participi și la promoția #VaraCampionilor. Timp de trei săptămâni oferim premii în valoare de 150.000 de lei, prin tragere la sorți. Hai și tu în joc, în aplicația preferată a românilor! Dacă nu ai cont online, primești până la 200 de lei bonus după prima depunere, ca să celebrezi finalele din luna august..ca un campion! 

Hai, că am publicat oferta din UEL și UCL. Avem treabă, tati, cum spune Grasul nostru XXL. Ca să înțelegi cel mai bine de câte ori poți să câștigi, te chemăm la noi în Casa și afli de acolo toate detaliile! Gata, am plecat să răcim berea și să ne pregătim biletele! 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează