GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Acasă la bunici – un cămin de bătrâni cu personal vaccinat și fără niciun caz de infectare cu Covid-19

Articol de GSP - Publicat joi, 15 aprilie 2021 14:00 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 11:14

Căminul de bătrâni Acasă la bunici este un centru de îngrijire unde se pune mare accent pe sănătatea și siguranța rezidenților, colaboratorilor și angajaților.

Căminul de bătrâni Acasă la bunici este un centru de îngrijire unde se pune mare accent pe sănătatea și siguranța rezidenților, colaboratorilor și angajaților.

Purtarea echipamentului corespunzător (măști, mănuși, halate și papuci de protecție) de către toți angajații/colaboratorii și respectarea tuturor măsurilor de prevenție împotriva răspândirii COVID-19, fac din centrul "Acasă la bunici" un loc propice îngrijirii tuturor persoanelor în vârstă.

În această perioadă se evită, pe cât de mult posibil, contactul bătrânilor cu mediul extern, fără a fi luate toate măsurile de precauție necesare, iar vizitele familiilor nu durează mai mult de 5 minute, timp în care se păstrează o distanță minimă obligatorie de 3 metri între persoane.

Întreg personalul căminului a fost imunizat prin vaccinare, dar cu toate acestea se respectă în continuare toate regulile ca la carte.

Respectarea tuturor măsurilor anti COVID-19 a rezultat cu faptul că de la începutul pandemiei și până în prezent, în cadrul centrului nu a fost raportat niciun caz de infectare.

În centrul Acasă la bunici, bătrânii trăiesc într-un mediu sigur, în care sunt îngrijiți cu blândețe de un personal calificat, cu experienţă în domeniu şi care oferă cu drag servicii medicale şi psihologice necesare întreţinerii şi îmbunătăţirii sănătăţii bătrânilor.

La cămin bătrânii sunt încurajați non-stop să-și petreacă timpul luând parte la activități care să le țină mintea și trupul active, luptând astfel zilnic împotriva declinului fizic și psihic care îi amenință, dar și bolilor și dificultăților fizice și emoționale prin care trec.

Centrul de îngrijire pentru bătrâni Acasă la bunici este o alternativă bună pentru persoanele vârstnice care nu mai pot avea grijă de ele însele, condiția fizică nu le mai permite să se miște cu ușurință pentru a se ocupa de treburile casnice și dacă au o stare de sănătate precară și nu mai au pe nimeni care să se ocupe de ei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează