GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Achiziționați online accesorii piscine olimpice!

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iulie 2019 18:26

Pentru amenajarea unei piscine olimpice standardele ce trebuie respectate sunt unele foarte clare. Pe lângă exigențele de construcție, dimensiunile clare și asigurarea tuturor elementelor necesare pentru practicarea în siguranță a înotului, administratorii bazinul trebuie să  aibă grijă să pună la dispoziția clienților și cele mai cautate accesorii piscine olimpice. O piscină olimpică deosebită, care să fie foarte atractivă pentru toți doritorii, va trebui să dispună de toate amenajările și accesoriile necesare primirii acestei calificări, de o calitate cât mai bună.

Având în vedere că este un mediu în permanență umed și care trebuie îngrijit în mod special pentru a garanta toate normele de siguranță și igienă, este recomandat ca orice administrator să apeleze la serviciile unei firme specializate în furnizarea de soluții și accesorii pentru acest tip de bazin.

Datorită faptului că la ora actuală interesul pentru practicarea înotului este din ce în ce mai mare, există din ce în ce mai multe piscine unde se poate merge. Cele noi au standarde de calitate mai ridicate, fiind realizate cu tehnologii mai noi și nefiind supuse încă uzurii timpul. La cele mai vechi se observă deja o patină, care de multe ori nu este cea mai plăcută. Cert este că și unele și celelalte au nevoie de întreținere și de accesorii speciale, care în timp se pot deterioara și necesită să fie înlocuite.

Care sunt cele mai importante accesorii de care are nevoie o piscină olimpică?

Pentru a primi această titulatură o piscină trebuie să îndeplinească anumite standarde. De multe ori atingerea nivelului dorit se poate datora și calității accesoriilor folosite. Cu cât investiția inițilă va fi una mai bine gândită, cu atât rentabilitatea ei va fi mai bună în timp.

Având în vedere frecvența cu care va fi folosită și solicitărilor la care va fi supusă, o piscină olimpică are nevoie de cele mai bune și mai performante amenajări. Sunt obligatorii pompe și filtre cât mai performante, o instalație de încălzire a apei, un sistem de climatizare care să asigure confortul în afara piscinei și o serie de accesori care să garanteze siguranța tuturor celor care o folosesc.

Atunci când vorbim despre o piscină olimpică avem nevoie de:

  • separatoare de culoar
  • blockstar
  • panouri pentru întoarcere și sistme de fixare pentru panouri de întoarcere
  • trambuline și podium pentru înotători
  • scări inox și balustrade inox
  • mână curentă din inox
  • colac de salvare, grătare etc. .

Pentru a da durabilitate amenajării este necesar ca toate aceste elemente să fie achiziționate de la o firmă care comercializează produse special destinate pentru a fi folosite la piscine. Doar acestea sunt astfel concepute și testate pentru a rezista cât mai bine condițiilor specifice din astfel de locuri.

Amenajarea unei piscine olimpice este una destul de complexă. Standardele, confortul și siguranța sunt elemente cheie pentru eficiență. Fiecare detaliu sau muchie trebuie tratate cu maximum de seriozitate și responsabilitate. Toate materialele de constucție, finisajele, sistemele de încălzire, filtrare, tratare, aerisire, elementele de siguranță etc. trebuie să respecte anumite exigențe, deloc banale.

De unde puteți achiziționa cele mai bune accesorii pentru piscine olimpice?

Una dintre cele mai importante și apreciate firme de pe piață, ce poate oferi soluții complete pentru amenajarea de piscine este Total Water Concept. Ea poate oferi servicii de consultanță, proiectare, execuție și amenajare pentru orice tip de piscină, fie ea particulară, de agrement sau olimpică. Din magazinul online deținut puteți achiziția tot ce aveți nevoie pentru realizarea unui proiect de calitate, inclusiv accesorii piscine olimpice.

Fiind vorba despre o firmă specializată în realizarea de astfel de proiecte, cu certitudine în acest magazin puteți găsi tot ce aveți nevoie pentru o amenajare de excepție, cât și sfaturile cele mai avizate pentru a face cea mai potrivită alegere. În funcție de bugetul disponibil și de nevoile speciale ale piscinei, în magazinul online veți găsi mereu alternative pentru a alege cea mai bună variantă  de produs, în cel ma bun raport calitate-preț. Fie că vorbim despre o piscină acoperită sau de una în aer liber, aici găsiți toate echipamele și accesoriile necesare pentru a face o piscină cât mai plăcută și cât mai adecvată funcției sale de recreere sau de antrenament.

De aici se pot cumpăra cele mai importante echipamente piscine, în mai multe variante, de la cei mai importanți producători din domeniu, respectiv: filtre, kit-uri filtrare, material filtrant, pompe, componente ABS, țevi și fitinguri, panouri de comandă, echipamente pentru tratarea apei, încălzitoare electrice, dezumidificatoare, sisteme de înot contracurent, cascade, prelate, dușuri solare, roboți de curățare etc.

În magazinul online Piscine-concept.ro sunt disponibile peste 3.000 de produse destinate construcției, amanajării și intreținerii de bazine olimpice, piscine interioare și exterioare. Prin experiența câștigată în cei peste 15 ani de activitate, firma reușeste să vină în întâmpinarea nevoilor clienților prin selectarea celor mai bune produse, cât și prin promptitudinea serviciile.

O echipă formată din profesioniști stă întotdeuna la dispoziția tuturor celor interesați cu sfaturi avizate pentru alegerea celor mai potrivite produse, la cele mai avantajoase prețuri. Pentru mai multe detalii și solictări speciale nu ezitați să sunați la datele de contact afișate în site.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează