GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Acum poti sa gasesti RCA ieftin la Prestigeasig.ro potrivit pentru un buget limitat !

Articol de GSP - Publicat luni, 26 aprilie 2021 15:33 / Actualizat luni, 26 aprilie 2021 15:33

Deținerea unui autoturism, implică o responsabilitate serioasă pentru orice șofer. Mașina trebuie menținută în condiții adecvate de funcționare, astfel încât siguranța traficului rutier să nu fie pusă în pericol. De asemenea, un aspect extrem de important, este legat de deținerea unei asigurări RCA, asigurare prin intermediul cărora, în momentul unui accident auto, șoferul păgubit să își poată repara autoturismul. 

Astfel, în cazul în care te numeri printre acele persoane care poseda un autoturism, pe lângă performanțele autoturismului și menținerea acestuia în condiții bune de rulare, deținerea asigurării auto RCA este absolut esențială, fiind în plus și obligatorie prin lege, iar lipsa sa, va duce la sancționarea conducătorului auto, printr-o amendă dar și prin reținerea certificatului de înmatriculare. 

În momentul în care vine momentul alegerii unui polițe RCA, trebuie să știi că ai posibilitatea de a alege dintr-o mare varietate de asigurări, ce iți sunt puse la dispoziție la numai un simplu click distanță.  Aceste asigurări RCA, au rolul de a acoperi mai multe tipuri de daune. Fie că este vorba despre daune materiale, vătămări corporale sau chiar decesul, sunt momente în care o astfel de poliță RCA, este absolut necesară.

În ceea ce privește prețul unei polițe RCA, acesta poate să difere în funcție de asigurătorul la care te-ai hotărât să apelezi, existând diferențe destul de mari în acest sens și tocmai din acest motiv, piață în general este dominată de acele companii de asigurări care oferă cele mai mici tarife.  Cu siguranță, majoritatea șoferilor, vor alege cea mai accesibilă poliță RCA, având siguranța că vor putea circula pe drumurile publice, în condiții legale, fără a le fi afectat prea mult bugetul.

Oricine poate trece printr-un moment de neatenție, moment care din păcate poate costa destul de mult, și din păcate, inclusiv costul poate fi reprezentat de vieți omenești. Din acest motiv, orice șofer trebuie să fie extrem de atent în momentul în care se urcă la volan, fiind obligat prin lege să aibă în posesie și o poliță RCA valabilă. 

Pentru a te putea bucura de toate avantajele unei asigurări RCA, este esențial să apelezi la un broker de asigurări serios și de încredere, de preferat un broker care poate presta și servicii online, astfel încât să poți să comanzi liniștit de acasă, polița fiind livrată chiar la ușa locuinței tale. Astfel, este mult mai simplu și mai comod pentru tine. 

O soluție extrem de avantajoasă prin care iți poți lua o asigurare RCA, este reprezentată de cei de la prestigeasig.ro. Ai posibilitatea să gasesti RCA ieftin la Prestigeasig.ro, la numai un simplu click distanță, având pus la dispoziție și un calculator RCA, prin intermediul căruia iți poți calcula valoarea asigurării, în funcție de vechimea pe care o ai, de tipul autoturismului, precum și în funcție de perioada pe care dorești achiziționarea unei asigurări. În ceea ce privește perioada, cel mai avantajos este să optezi pentru o perioada de 1 an, pentru a putea sta fără o grijă suplimentară. În plus, echipa prestigeasig.ro, te va anunța când se apropie perioada în care iți expiră asigurarea, astfel încât să o poți reface în timp util. 

Scopul celor de la prestigeasig.ro, este acela de a presta cele mai bune și avantajoase servicii pentru nevoile clienților, oferind inclusiv servicii de consultanță, la cele mai înalte standarde. Până în prezent, în cadrul brokerului prestigeasig.ro, există peste 1 milion de polițe de asigurare realizate, și peste 250.000 de clienți care și-au exprimat mulțumirea față de aceste servicii. 

Pe lângă poliță de asigurare RCA (RCA - răspundere civilă auto) care este obligatorie, mai există un alt tip de asigurare care este opțională, asigurare care are rolul de a despăgubi proprietarul acesteia, în cazul în autoturismul este avariat din tot felul de motive. Este vorba de asigurarea CASCO, poliță prin intermediul căruia, cu alte cuvinte, vă este protejat propriul autovehicul nu numai împotrivă daunelor, fie că sunteți sau nu vinovat, precum și împotrivă furtului. 

De polițele CASCO se pot bucura atât posesorii de simple autoturisme, cât și autovehicule destinate transporturilor, precum și vehicule că remorcile, semiremorcile, rulote tractate și așa mai departe. În comparație cu polița RCA, obținerea unei polițe CASCO, se realizează dacă sunt valabile câteva criterii, astfel încât să existe rentabilitate pentru brokeri. De exemplu, autovehiculele pentru care se dorește achiziționarea unei polițe CASCO, trebuie să se prezinte într-o stare generală bună, atât estetic cât și în ceea ce privește starea de funcționare, și de regula, una dintre cele mai importante condiții, se referă la vechime, care nu trebuie să fie mai mare de 12 ani. Bineînțeles că și inspecția tehnică periodică, ITP-ul, trebuie să fie încă valabil. 

Înainte ca o poliță CASCO să fie încheiată, este necesară o inspecție riguroasă a vehiculului sau a autovehiculului, inspecție care trebuie realizată de un reprezentant al companiei de asigurări, fiind realizat și un set de fotografii, astfel încât în momentul în care poate avea loc un incident neplăcut, să poată exista o dovadă a stării anterioare a vehiculului sau autovehiculului tău.

În cazul în care te numeri printre aceia care sunt în căutarea unei polițe RCA ori CASCO avantajoase, ești invitat să accesezi prestigeasig.ro unde iți sunt puse la dispoziție toate detaliile de care ai nevoie. În plus, este de menționat și faptul că, cei de la prestigeasig.ro, oferă o gamă mult mai variată de servicii, după cum urmează:

•          ASIGURĂRI RCA

•          ASIGURĂRI CASCO

•          ASIGURĂRI DE LOCUINȚE

•          ASIGURĂRI DE CĂLĂTORIE

•          ASIGURĂRI DE VIAȚĂ

•          ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE

•          ASIGURAREA CARGO

•          ASIGURAREA CMR

•          ASIGURAREA DE CONSTRUCȚII MONTAJ / CAR-EAR

•          ASIGURAREA AGRICOLĂ

•          ASIGURAREA DE GARANȚII

•          ASIGURAREA MALPRAXIS

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează