GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Adi Teslovan - Succes pe toate liniile la Raliul Moldovei 2020

Articol de GSP - Publicat luni, 26 octombrie 2020 13:35 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 12:13

Raliul Moldovei 2020 - ultima etapă a Campionatului Național de Raliuri al României 

Locul 1 2WFD

Locul 1 RC3 

Locul 1 în clasamentul pe echipe

Locul 5 în clasamentul general FIA 

”Una dintre cele mai dificile etape, mai ales din punct de vedere psihologic, veneam după trei ani consecutivi de abandonuri și evenimente nu tocmai plăcute, toate întâmplate pe aceeași probă specială Vermești. 

Desfășurată pe probele de lângă Moinești și Bacău, Raliul Moldovei este una dintre cele mai spectaculoase etape de macadam din campionat. Locuri fruntașe, fără a avea vreo presiune a rezultatului, dat fiind faptul că indiferent de poziția pe care o ocupam la sfârșitul etapei de la Bacău, poziția în clasamentul anual rămânea nemodificată. 

Am început ziua de sâmbătă hotărâți să impunem un ritm susținut încă de la început, dar fără să ne asumăm riscuri inutile și mai ales să depășim momentul Vermești. Am reușit să încheiem prima zi cu un avans de 17 secunde, urmând să abordăm ziua a doua cu același ritm. Ziua de duminică se anunța puțin mai dificilă mai ales din cauza vremii ploioase, care putea afecta extrem de mult aderența pe probele de lângă Bacău, acestea fiind mult mai lutoase față de cele din prima zi de lângă Moinești. Pe prima buclă am reușit să mai adaugăm secunde prețioase care ne asigure un avans confortabil pentru a termina pe prima poziție la clasă dar și cât mai sus în clasamentul general. 

Am reușit să încheiem un raliu dificil cu un rezultat cât se poate de mulțumitor care ne face să ne gândim cu plăcere la acest sezon. Apa minerală naturală Borsec a fost cu noi pe tot parcursul raliului, doar cu o hidratare corespunzătoare și cu aport de minerale poți face performanță în condiții extreme. 

Mulțumim partenerilor noștri  UniCredit Leasing, Borsec, Generali, Cipi, Hofigal, Defi, Mobil1 prin Star Lubricants, Interflon, Set-Prod Com”, ne-a declarat pilotul Adi Teslovan.

Photo credits: Mihai Ștețcu, Szabo Attila

Adi Teslovan - Succes pe toate liniile la Raliul Moldovei 2020

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează