GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Află cum e să câștigi peste 7,3 milioane de lei la Sloturi. Citește interviul cu câștigătorul!

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 ianuarie 2022 15:56 / Actualizat vineri, 07 ianuarie 2022 15:56

În ultimele ore ale anului 2021, un bucureștean a reușit lovitura vieții și a pus mâna pe acest uriaș Jackpot, în valoare de fix 7,314,007.11 Lei! Superslotul care l-a premiat cu o viață nouă este 40 Burning Hot iar pariul câștigător a fost pe o miză de numai 4 lei.

Am vorbit cu I.S. și ne-a povestit despre această experiență extraordinară, despre pasiunea lui pentru Superbet și despre ce va face de acum înainte. În final ne-a dat și un mesaj special pentru pasionații de sloturi așa că vă lăsăm să savurați tot ce supernorocosul a avut de spus!

1.     Prima întrebare e una de încălzire: cu ce te ocupi în afara programului de joacă la aparate și sloturi online?

Înainte de a câștiga SuperJackpotul lucram la o spălătorie auto. Sunt un om așezat și de 17 ani am același loc de muncă, dar acum, odată cu acest câștig, voi renunța și voi căuta să fac altceva. Sunt căsătorit și am 2 copii cărora vreau să le ofer un viitor mai bun.

2.     Ce ai făcut când ai câștigat Jackpotul?

Totul s-a întâmplat foarte repede. Am primit selecția de cărți pentru jackpot și am început să descopăr una câte una. Am ajuns la 6 cărți și aveam 2 Inimi Negre, 2 Roșii și 2 Romburi. Apoi au venit 2 Trefle și deja mă gândeam că o să îmi dea Jackpotul cel mai mic. Dar când am văzut a treia Inimă Neagră am crezut că am câștigat 700.000 de lei. Apoi am citit mai bine cifrele și când am realizat că sunt peste 7 milioane de lei am avut un șoc. Eram la muncă, într-o mică pauză pe la ora 5 și jumătate. Am vorbit apoi și cu soția, nu-i venea să creadă, o astfel de sumă e foarte greu de înțeles, dar s-a bucurat mult 😊

Apoi am așteptat să fiu sunat de la Superbet, am rămas liniștit și mi-am văzut de treabă, nu am scris pe chat să întreb dacă e adevărat pentru că deja credeam și eram bine.

3.     De cât timp joci la aparatele din agenții și când ai început să joci și online?

Sunt cu adevărat pasionat de jocuri și de aparate. Joc de la 18 ani, mai întâi în săli de jocuri cum erau atunci, la aparate normale. Apoi am jucat în agențiile Superbet de când au apărut și odată cu ele pe măsură ce aparatele au evoluat.

Online am început să joc cu contul meu în noiembrie 2021, cu o lună înainte să câștig marele Jackpot. A fost ca o potrivire fericită să deschid contul și atât de repede să lovesc Jackpotul.

4.     Ai un slot preferat sau ai simboluri favorite care ți-au adus câștiguri în jocuri diferite?

Jocul meu preferat și online și în agenții este Sizzling Hot. Mai jucam din când în când și Shining Crown. Pe 40 Burning Hot l-am jucat prima dată în viața mea și chiar el mi-a dat Jackpotul. Așa e norocul!

5.     Au fost momente care te-au făcut să simți că vei câștiga un Jackpot istoric?

Niciodată nu m-am gândit că aș putea câștiga Jackpotul de Inimă Neagră. Chiar credeam că un astfel de Jackpot nu se acordă niciodată sau că îl câștigă mereu cine trebuie. Eram foarte sceptic în privința lui.  

6.     Ai superstiții? Dacă da, povestește-ne despre ele: când s-au adeverit cele norocoase, când s-au adeverit cele mai puțin norocoase?

Nu am superstiții legate de zile norocoase sau cu ghinion. Doar când joc la aparate în agenții, nu îmi place să stea cineva în spatele meu. Prefer să fiu singur când mă joc și în agenție și online. E singura superstiție și uite că e legată de jocuri și noroc!

7.     Dacă ar fi să joci la Loto, care ar fi cele 6 numere norocoase?

N-am jucat niciodată la Loto 6 din 49, dar dacă ar fi să pun un bilet aș alege numerele aleator. 6 care îmi vin acum în minte ar fi 1, 15, 24, 42, 29, 49.

Totuși joc loterii internaționale la Superbet, cel mai des am jucat Loto Polonia și Loto Grecia.

8.     Cum ești vis-a-vis de sport: cu ce echipă ții, ai pus și bilete la pariuri sportive?

Pariez mereu, sunt pasionat de fotbal și de parirui. Pariez în agențiile Superbet de când s-au deschis. Sunt super fan Rapid București și din afară țin cu Real Madrid.

9. Care a fost cel mai mare câștig pe care l-ai reușit la aparate până acum (sau sloturi online)?

Cel mai mare câștig la aparte a fost în agenție unde am luat 3000 de lei, am prins 5 șeptari la Sizzling Hot. Online cel mai mult am câștigat 1500 de lei.

10. Ultima întrebare e cea pe care o așteaptă probabil toți cei care ne citesc: ce vei face cu banii câștigați din acest Jackpot?

În primul rând voi cumpără un apartament unde să ne mutăm toată familia. Apoi voi vedea, deocamdată e prea devreme și nu m-am gândit încă până la capăt. Sunt încă prea aproape de eveniment și vreau să mai treacă ceva timp și să mă gândesc la toate cât mai la rece.

În final vreau să transmit un mesaj pasionaților de sloturi în general. Îi sfătuiesc în primul rând să joace responsabil și numai pentru distracție. Apoi să creadă că aceste Jackpoturi se dau pe bune, nici eu n-am crezut că se pot câștiga atâția bani la un joc online și uite că am avut norocul cel mare. Jucați în continuare ca să puteți câștiga și voi într-o zi!

Vezi aici sloturile care oferă cele mai mari Jackpoturi din România!

Ne bucurăm să-i cunoaștem pe cei care au fost aleși de SuperNoroc și care iată, rămân cu picioarele pe pământ. Liderul național din domeniul pariurilor sportive și jocurilor de cazinou, Superbet aplaudă atitudinea lor și le mulțumește pentru că sunt exemple și pentru ceilalți jucători. Fii ca ei, distrează-te pe mizele care îți sunt accesibile și norocul îți poate aduce și ție asemenea Jackpoturi care ar face istorie în orice țară din lume!

#SuperJackpot #HaiSăFimSUPER #SuperDistracție #SuperResponsabilitate

de Horia Nistor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează