GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Aflati secretul unui somn de calitate de la Better Posture

Articol de GSP - Publicat marti, 08 noiembrie 2022 15:05 / Actualizat marti, 08 noiembrie 2022 15:05

Probabil ati auzit multe lucruri pozitive despre beneficiile pe care le au pernele ortopedice si, mai ales, cat de potrivite sunt pentru noptile in care aveti nevoie sa va bucurati de cat mai multe ore de somn. Pentru a avea in vedere o pozitie cat mai corecta a capului si a gatului dumneavoastra, dar si pentru a va imbunatati confortul in timpul somnului, pernele ortopedice sunt un secret despre care trebuie sa aflati mai multe.

Caracteristicile pernelor de la Better Posture

Tot ceea ce trebuie sa faca aceste perne ortopedice este sa se adapteze la alinierea corecta a gatului si a capului, fara a uita de faptul ca si coloana vertebrala trebuie sa fie cat mai dreapta. Aceste tipuri de perne sunt recunoscute dupa forma ondulata si, respectiv, dupa partea superioara si inferioara rotunjita, usor plata. Aceasta structurare permite adoptarea unei pozitii cat mai potrivite pe parcursul noptii.

Cum functioneaza pernele ergonomice? 

Principiul este simplu, dar uneori difera in functie de modelele pe care le veti alege. in general, pernele ortopedice au in componenta spuma cu memorie, care este sensibila la caldura. Datorita acestui material, perna are mai multa flexibilitate imediat ce intra in contact cu caldura corporala. Confortabila si adaptabila la nevoile persoanei, perna pentru spate se adapteaza in mod natural corpului, oferindu-i o stabilitate perfecta, ceea ce anuleaza orice punct de presiune care provoaca durere.

Pernele pentru sezut - ideale pentru cei care petrec multe ore la birou 

Mai mult decat atat, daca doriti sa incercati si perna pentru sezut de la Better Posture, acum aveti posibilitatea de a o comanda la un pret foarte bun, iar beneficiile pe care le veti avea sunt de neegalat. Imaginati-va doar cat timp pe zi petreceti stand pe scaunul incomod de la birou. Aceste perne ergonomice pentru sezut v-ar putea fi de un real folos, mai ales daca stiti deja ca statul jos incepe sa va incomodeze si sa resimtiti dureri in momentul in care va ridicati.

Adaptabila la pozitiile corpului 

Fiecare dintre noi avem pozitia preferata pentru a dormi mai repede si mai bine. Pernele ergonomice, in ciuda formelor particulare, nu impiedica in niciun caz adoptarea unei anumite pozitii pentru a adormi. Din contra, aceasta perna se adapteaza la toate pozitiile pentru ca somnul dumneavoastra sa fie de calitate. Fie ca sunteti scund, inalt, zvelt sau supraponderal, perna ergonomica garanteaza aceleasi beneficii, asa ca, merita din plin sa o incercati, daca va doriti sa aveti parte de un somn benefic si odihnitor.

Un plus de modernitate in dormitor

Dincolo de beneficiile ce tin de sanatatea musculaturii si sistemului nostru osos, pernele ergonomice de la Better Posture vin cu un plus de beneficii. in plus, acestea chiar sunt estetice si atemporale, iar asta pentru ca nu sunt voluminoase si pot aduce cu usurinta un farmec aparte dormitorului sau canapelei pe care le veti aseza. Usor de transportat, va poate ajuta sa calatoriti confortabil. Prin urmare, daca vreti sa le strecurati in bagaje atunci cand urmeaza sa plecati undeva in vacanta, puteti sa o faceti fara niciun fel de probleme, pentru ca ele sunt extrem de versatile si simplu de impachetat.

Better Posture are mai multe modele pentru dumneavoastra 

Acestea fiind spuse, daca doriti sa comandati perne ergonomice care sa va ajute sa aveti parte de un somn linistit, de calitate, nu ezitati sa comandati de pe site-ul betterposture.ro modelul preferat, in functie de nevoi. Produsele, de calitate superioara, va vor ajuta sa aveti parte de un somn cu adevarat odihnitor, fara sa va mai treziti cu dureri de spate in fiecare dimineata.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close