GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ai 100 ron bonus pe săptămână la pariuri, cu MaxWeekends!

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2023 13:54 / Actualizat luni, 02 octombrie 2023 13:54

Pe Maxbet.ro, toamna este plină de surprize! Sezonul începe cu o campanie săptămânală, dedicată pasionaților de sport – MaxWeekends.

Te simți norocos? Pariază inspirat pe sporturile tale preferate în fiecare zi și fii pe plus GARANTAT la final de săptămână.

EȘTI PE PLUS CU MAXWEEKENDS

Între 25 Septembrie și 10 Decembrie 2023, intri pe site-ul Maxbet.ro sau în aplicația mobilă, rulezi minimum 400 RON de Luni până Joi la pariuri sportive, iar Vineri îți alimentăm contul cu 100 RON. 

Partea bună? Ai un rulaj de doar 3x miza. 

Partea și mai bună? Bonusul primit poate fi folosi pe orice competiție de sport live și prematch, la cote minime de 1.50 pentru bilete single și 1.80 pentru bilete multiple, pentru a fi alături de echipele și jucătorii favoriți. 

Meciurile importante se țin lanț, așa că du pariurile la Alt Nivel cu noua platformă de pariuri sportive de pe Maxbet.ro! Fie că vorbim de fotbal, baschet, tenis sau alt sport, pariază inspirat pe Maxbet.ro!

Ai în ofertă sute de cote speciale pe partidele din campionatul României, dar și pe meciurile din cupele europene și pe derby-urile din cele mai importante ligi europene. Mult succes! 

Vezi toate știrile Maxbet

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează