GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ai calculat vreodată cât investeşti în sport? Fii fără datorii!

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 noiembrie 2020 17:33 / Actualizat miercuri, 18 noiembrie 2020 15:31

Vine Black Friday şi ofertele sunt deja anunţate, de la haine, jocuri şi accesorii până la pariuri sportive. Înainte să profiţi de bonusuri, ia o pauză şi calculează cât investeşti în sport. Pe 17 noiembrie sărbătorim Ziua fără Datorii, alătură-te iniţiativei şi organizează-ţi bugetul; dacă ai vreo datorie financiară sau morală, fă primii paşi pentru a o achita. Îţi prezentăm câteva sfaturi de la KRUK România şi reprezentanţii săi, pentru a fi fără datorii:

Foloseşte inteligent salariul, nu-ţi face datorii şi evită executarea silită

O datorie neplătită este o greşeală, care poate crea alte greşeli, iar gestionarea lor necorespunzătoare poate duce la executare silită sau poprire pe salariu. De aceea este important să verifici ce venituri ai, cum îţi foloseşti salariul şi ce cheltuieli intenţionezi să faci de Black Friday sau în perioada sărbătorilor.

Tudor, reprezentant al KRUK România, povesteşte cum şi-a cheltuit el primul salariu şi ce sfaturi are pentru a fi fără datorii:

Plăteşte cheltuielile curente pentru a nu avea datorii la o firmă de colectare debite

În această perioadă economică dificilă pentru companii, ele nu îşi permit un volum mare de facturi neplătite, drept pentru care externalizează colectarea debitelor restante la companii precum KRUK România. Înainte de a investi în sport şi în alte cumpărături de care nu ai absolută nevoie, plăteşte facturile curente, fii fără datorii.

Nu ştii ce situaţie neprevăzută poate apărea, de aceea este important să faci şi economii. Cheltuieşte cu măsură şi creează un fond de urgenţă, astfel încât nimic neaşteptat să nu te bage în datorii. KRUK România are numeroase acţiuni de educaţie financiară împreună cu 4 ONG-uri în urma cărora mii de tineri au beneficiat de cursuri şi materiale specifice. Anul acesta, de Ziua fără datorii, a ales să insiste pe educarea tinerilor în ceea ce priveşte bugetul lor şi noţiuni de bază despre împrumuturi. Pentru a veni în sprijinul tuturor, a creat pe site-ul KRUK mai multe calculatoare gratuite şi uşor de folosit, astfel încât oricine să îşi poată folosi inteligent salariul.

H3: Bugetul tău este ca un fotbalist fără datorii

Imaginează-ţi că salariul tău este ca un fotbalist: i se prezintă o strategie, joacă în echipă, exersează pentru a deveni mai bun şi, în final, strânge cât mai multe puncte. Aşa poţi să faci şi tu: creezi o strategie pentru cheltuielile lunare, joci în echipă cu ceilalţi membri din familie ca să limitezi costurile, exersezi să faci economii şi să strângi cât mai mulţi bani în fondul de urgenţă. Un buget îmbunătăţit lunar aduce noi economii pentru o viaţă fără datorii.

Sportul te învaţă să fii competitiv, să acţionezi la timp, să analizezi rezultatele, să îmbunătăţeşti strategia şi să valorifici oportunităţile. Toate aceste lecţii pot fi aplicate şi în viaţa de zi cu zi. Pe 17 noiembrie, de Ziua fără datorii, fă primii paşi pentru a-ţi onora obligaţiile de plată şi promisiunile către persoanele importante din viaţa ta. Împărtăşeşte-ţi experienţa şi ajută în educarea celor din jur, astfel încât să trăim într-o lume fără datorii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează