GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ai făcut multe achiziții de cărți sportive și vrei să renunți la ele?

Articol de GSP - Publicat marti, 18 mai 2021 17:27 / Actualizat marti, 18 mai 2021 17:27

În viața oricărui sportiv sau pasionat de sport, există o perioadă de studiu și de acumulare de informații. Fie că faci achiziții de cărți sportive sau cauți răspunsuri pe internet, cert este că te trezești într-o continuă goană după informații. Să nu mai spunem că vrei să fii la curent cu noutățile din lumea sportului, clasamentele sau turneele din lume. 

Însă, ce faci când realizezi că ai strâns prea multe cărți în bibliotecă? Sau când ocupi și măsuța de cafea cu reviste sau ziare de sport? Există mai multe soluții prin care îți poți elibera spațiul.

3 modalități prin care poți să scapi de surplusul de cărți pe care-l deții

1. Donează titlurile de care nu mai ai nevoie

Ar fi păcat ca stocul de cărți pe care l-ai acumulat să nu fie refolosit. 

O variantă prin care poți să le oferi cărților a doua șansă la viață este să le donezi. Poți face asta foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să cauți diferite puncte de colectare de cărți din orașul tău sau ONG-uri care strâng cărți. 

Pregătește un pachet cu ziarele sau revistele pe care nu le mai vrei și dă-le mai departe.

2. Caută pe Google „anticariat cumpăr cărți” 

De cele mai multe ori, anticariatele sunt deschise să facă achiziții de cărți noi sau vechi. Așa că, dacă locuiești într-un oraș mai mare cum este Ploiești, București, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Sibiu, Râmnicu Vâlcea etc, tot ce trebuie să faci este să cauți pe Google „anticariat cumpăr cărți”. 

Cu siguranță vei găsi un anticariat dispus să evalueze și să-ți cumpere cărțile sportive de care nu mai ai nevoie în biblioteca ta. Iar vestea bună este că vei și câștiga bani cu care poți face noi achiziții de cărți. 

Cumparcarti.ro este un anticariat online care te ajută să scapi de titlurile pe care nu le mai vrei. Anticariatul îți oferă un preț echitabil, pe măsura cărților pe care le vinzi. Dacă locuiești într-unul din orașele de mai sus, tot ce trebuie să faci este să contactezi echipa anticariatului la [email protected] sau la numărul de telefon 0724.329.818. Ea se deplasează la domiciliul tău, evaluează cărțile pe care te ai la dispoziție (noi sau vechi) și îți face plata pe loc. 

3. Creează o bibliotecă cu cărți sportive gratuite

Ultima variantă este menită să te ajute să-ți construiești propria mini bibliotecă prin care să împărtășești pasiunea pentru sport cu alți cititori. 

Dacă locuiești la bloc, poți să pregătești o cutie în care să-ți pui toate cărțile sau revistele sportive și să o așezi în casa scării. Nu uita să menționezi pe cutie că sunt cărți gratuite pe care le poate lua oricine vrea să le citească. 

Dacă ai noroc de vecini la fel ca tine, poate reușiți să implementați conceptul de „ia o carte, lasă o carte”printre care cel care ia o carte din bibliotecă, lasă alta în locul ei.

Astfel, nu doar că-ți lichidezi biblioteca, ci ai acces la noi titluri și-ți motivezi vecinii să citească mai mult sau să facă sport mai des.

Indiferent de modalitatea pe care o alegi ca să scapi de cărțile și revistele pe care nu le mai răsfoiești, asigură-te că le dai o șansă nouă la viață. Cu siguranță există și alți cititori care ar vrea să citească despre noutățile din sport sau autobiografiile marilor sportivi. 

____
Sursă foto: Jessica Ruscello on Unsplash

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează