GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Alătură-te celor curajoși și participă la Luna Aventurierilor pe Betano!

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2021 21:04 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 21:04

În perioada 6 aprilie 2021 - 3 mai 2021 ai parte de acțiune, alături de Dani Oțil! Pe Betano e Luna Aventurierilor, o campanie în care poți câștiga unul din cele trei gadget-uri de ultimă generație sau 100.000 de Rotiri Gratuite. Acum e momentul să lupți cu răufăcătorii din Wild Wild West sau să fii cel mai bun țintaș dintre Cowboys Gold, ochind cele mai tari premii! Încarcă pistoalele, ia-ți pălăria de cowboy și hai în Vestul Sălbatic să câștigi faimă, Bonusuri și Rotiri Gratuite!

Ce premii poți câștiga pe parcursul Lunii Aventurierilor?

Câștigătorii primelor 3 poziții alese prin tragere la sorți vor primi câte un smartphone iPhone 12 și câte 1.000 de Rotiri Gratuite la slotul Dead or Alive 2, iar cei clasați pe locurile  4 - 100 vor primi fiecare câte 1.000 de rotiri gratuite la slotul Dead or Alive 2. 

Premii și aventuri palpitante te așteaptă doar în Luna Aventurierilor! Cele mai grozave sloturi inspirate de Vestul Sălbatic sunt acum la îndemâna ta! Apasă Play și învârte rolele de joc!

Cum participi în Luna Aventurierilor?

E foarte simplu. Te înscrii apăsând butonul dedicat, apoi pui mizele la sloturile alese pentru Luna Aventurierilor, iar pentru fiecare 10 lei pariați vei primi un tichet!

Sloturile alese pentru Luna Aventurierilor sunt printre cele mai captivante din oferta Betano.

Dacă ești gata de distracție, Dani Oțil te invită să îți încerci norocul la oricare din sloturile prezente în campania Luna Aventurierilor.

Slotul Wild Wild West este un slot cu 5 role , cu o grafică inspirată din benzile desenate cu tema Vestului Sălbatic. Poți lua parte la jaf pus la cale de 4 hoți asupra trenului, rotind rolele de joc și urmărind simbolurile simpatice. Animațiile și coloana sonoră a slotului Wild Wild West sunt de cea mai bună calitate, așa cum ne-au obișnuit majoritatea jocurilor create de NetEnt. Slotul are două funcții bonus și o rată de returnare la jucător de 96.7 %.

Jocurile inspirate din filmele cu cowboy au fost mereu apreciate, iar dezvoltatorul NetEnt îți aduce slotul Dead or Alive 2 care continuă aventura cu șerifi și răufăcători, într-o prezentare grafică deosebită . Acest slot cu 3 linii și 5 coloane are tot ce ți-ai dori – simboluri Wild, Scatter, rotiri gratuite dar și multiplicatori care îți deschid calea pentru rotiri gratuite. Gustă aventura și rotește rolele de joc pentru câștiguri în stil mare!

Slotul Wild West Gold are un sistem 4 × 5, cu 40 de linii de plată iar atmosfera western te însoțește în așteptarea rotirilor norocoase. Toate simbolurile Wild apar împreună cu multiplicatori. Ai la îndemână câștiguri importante, căci slotul îți dă posibilitatea să declanșezi Rotirile Gratuite pentru mai multe șanse . Bandiți sau cowboys, toți luptă pentru recompense și bani, iar tu trebuie doar să te alături distracției!

iSoftBet a lansat  un nou joc de tip Megaways, acum în formulă western - Western Gold Megaways. În acest slot numărul de rânduri și de linii de plată variază cu fiecare rotire de role. Nu există linii clasice, orice simbol identic pe coloane îți aduce succesul. Stelele de șerif sunt aici simboluri importante – Scatter și Wild, iar încasările în cascadă promit câștiguri consistente.

Alătură-te cowboy-ilor și pleacă în căutarea comorii din slotul Cowboys Gold! Acest joc marca Pragmatic Play are un format 3x5 cu 10 linii de plată și un potențial de câștig grozav. Găsește simbolurile Renegade, dar și cele Bonus în cocktail-ul Western și bucură-te de Rotiri Gratuite, cu multiplicator maxim 5x. Încalecă și gonește spre câștig, ai șanse mari acum!

Fiecare slot îți trezește cheful de distracție și bună dispoziție, iar iubitorii de filme western vor fi încântați de personajele simpatice, atmosfera western și bonusurile excelente. Profită și tu de Luna Aventurierilor și hai în Vestul Sălbatic să te bucuri de premii și Rotiri Gratuite!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează